Πολιτική

Σαμαράς στο Bloomberg: “Χωρίς την Ευρώπη πού θα πάμε; Ζιμπάμπουε ή Αργεντινή;

Προσωπική επίθεση στον Αλέξη Τσιπρα άσκησε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς με συνέντευξή του στο πρακτορείο Bloomberg κατηγορώντας τον πως σκοπίμως οδηγεί τη χώρα εκτός ευρώ.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Επεσήμανε ακόμη ότι η δραχμή θα καταστρέψει την ελληνική οικονομία και αναρωτήθηκε “Χωρίς την Ευρώπη πού θα πάμε; Ζιμπάμπουε ή Αργεντινή;” σημειώνοντας ότι ο κ.Τσίπρας έχει ζητήσει χρήματα απο Ρωσία και Κίνα αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Ο κ. Σαμαράς επέλεξε σήμερα να επικεντρωθεί στο πρόσωπο του πρωθυπουργού -δεν ειναι τυχαίο ότι λίγο αργότερα η ΝΔ εξέδωσε non paper με τίτλο “Το κλείσιμο των τραπεζών έχει υπογραφή Τσίπρα”.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης απέφυγε να απαντήσει στο ερώτημα ποιος μπορεί να διαδεχθεί τον πρωθυπουργό και την παρούσα κυβέρνηση σε περίπτωση παραίτησης, ωστόσο δήλωσε πως θεωρεί βέβαια την επικράτηση του “ναι” στο δημοψήφισμα της Κυριακής.

“Εχουμε κάνει τεράστιες θυσίες και σταθεροποιήσαμε τη χώρα, μπορούμε να το κάνουμε ξανά” υπογράμμιζε κλείνοντας τη συνέντευξή του ο κ. Σαμαράς εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι η Ελλάδα μπορεί να παραμείνει εντός της ευρωζώνης και να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τασούλας για τους δύο πυροσβέστες στο Ρέθυμνο: «Η απώλειά τους υπενθυμίζει το βαρύ τίμημα όσων βρίσκονται στην πρώτη γραμμή»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε τη βαθύτατη θλίψη του και απηύθυνε συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και στο Πυροσβεστικό Σώμα
Κωνσταντινος Τασούλας
Χαρακόπουλος για Συνταγματική Αναθεώρηση: Άρνηση συναίνεσης ακόμη και για την προστασία της γλώσσας και της σημαίας
Ο γραμματέας της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας προειδοποιεί ότι στην επόμενη Βουλή μπορεί να μην υπάρχουν οι αναγκαίες πλειοψηφίες και επαναφέρει τον στόχο της αυτοδυναμίας ως εγγύηση πολιτικής σταθερότητας
Μάξιμος Χαρακόπουλος, Νέα Δημοκρατία