Πολιτική

Σαμαράς στο Bloomberg: “Χωρίς την Ευρώπη πού θα πάμε; Ζιμπάμπουε ή Αργεντινή;

Προσωπική επίθεση στον Αλέξη Τσιπρα άσκησε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς με συνέντευξή του στο πρακτορείο Bloomberg κατηγορώντας τον πως σκοπίμως οδηγεί τη χώρα εκτός ευρώ.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Επεσήμανε ακόμη ότι η δραχμή θα καταστρέψει την ελληνική οικονομία και αναρωτήθηκε “Χωρίς την Ευρώπη πού θα πάμε; Ζιμπάμπουε ή Αργεντινή;” σημειώνοντας ότι ο κ.Τσίπρας έχει ζητήσει χρήματα απο Ρωσία και Κίνα αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Ο κ. Σαμαράς επέλεξε σήμερα να επικεντρωθεί στο πρόσωπο του πρωθυπουργού -δεν ειναι τυχαίο ότι λίγο αργότερα η ΝΔ εξέδωσε non paper με τίτλο “Το κλείσιμο των τραπεζών έχει υπογραφή Τσίπρα”.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης απέφυγε να απαντήσει στο ερώτημα ποιος μπορεί να διαδεχθεί τον πρωθυπουργό και την παρούσα κυβέρνηση σε περίπτωση παραίτησης, ωστόσο δήλωσε πως θεωρεί βέβαια την επικράτηση του “ναι” στο δημοψήφισμα της Κυριακής.

“Εχουμε κάνει τεράστιες θυσίες και σταθεροποιήσαμε τη χώρα, μπορούμε να το κάνουμε ξανά” υπογράμμιζε κλείνοντας τη συνέντευξή του ο κ. Σαμαράς εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι η Ελλάδα μπορεί να παραμείνει εντός της ευρωζώνης και να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης: «Η πλασμαφαίρεση είναι μία πολύ βαριά διαδικασία, γίνεται μόνο σε νοσοκομεία», λέει με αφορμή τον θάνατο Μαζωνάκη
«Σε κάθε πόλη υπάρχει ο οικείος ιατρικός σύλλογος και αυτός είναι υπεύθυνος για να ελέγχει τους γιατρούς στα προσωπικά τους ιατρεία», είπε ο υπουργός Υγείας
Αδωνις Γεωργιαδης
Παύλος Μαρινάκης: «Δεν λέμε “μακριά από εμάς το ΠΑΣΟΚ”» – Αιχμές κατά Σαμαρά και σκληρή επίθεση σε Τσίπρα
Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων μέτρων εφόσον προκύψουν πρόσθετα έσοδα χωρίς νέους φόρους - Η αυτοκριτική για την πανεπιστημιακή αστυνομία και το μήνυμα για την ακρίβεια
Παύλος Μαρινάκης 5
Αλέξης Τσίπρας: Οι πρώτες αντιδράσεις μετά τη ΔΕΘ – «Πεταμένα λεφτά το rebranding», «έχει ροπή στο ψέμα»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστηρίζει ότι ο πρώην πρωθυπουργός «παραμένει ίδιος και απαράλλαχτος» - «Δεν τον είδαν, δεν τον ξέρουν», απαντά το ΠΑΣΟΚ για τον Γιώργο Σιακαντάρη
Αλέξης Τσίπρας, ΕΛΑΣ
Τσίπρας στη ΔΕΘ: Κυβερνητική πρόταση, άνοιγμα στο ΠΑΣΟΚ, μήνυμα κατά των προσωπικών στρατηγικών και το «Μου ’φαγες όλα τα δαχτυλίδια»
Ο πρόεδρος της ΕΛΑΣ έθεσε ως εκλογικό στόχο την πρωτιά, υπερασπίστηκε το οικονομικό του πρόγραμμα και παρουσίασε τους όρους μιας προοδευτικής διακυβέρνησης - Η αυτοκριτική για το παρελθόν, τα 12 μίλια και οι αιχμές κατά Μητσοτάκη
Αλέξης Τσίπρας, ΕΛΑΣ
26