Πολιτική

Σαμαράς στο Bloomberg: “Χωρίς την Ευρώπη πού θα πάμε; Ζιμπάμπουε ή Αργεντινή;

Προσωπική επίθεση στον Αλέξη Τσιπρα άσκησε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς με συνέντευξή του στο πρακτορείο Bloomberg κατηγορώντας τον πως σκοπίμως οδηγεί τη χώρα εκτός ευρώ.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Επεσήμανε ακόμη ότι η δραχμή θα καταστρέψει την ελληνική οικονομία και αναρωτήθηκε “Χωρίς την Ευρώπη πού θα πάμε; Ζιμπάμπουε ή Αργεντινή;” σημειώνοντας ότι ο κ.Τσίπρας έχει ζητήσει χρήματα απο Ρωσία και Κίνα αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Ο κ. Σαμαράς επέλεξε σήμερα να επικεντρωθεί στο πρόσωπο του πρωθυπουργού -δεν ειναι τυχαίο ότι λίγο αργότερα η ΝΔ εξέδωσε non paper με τίτλο “Το κλείσιμο των τραπεζών έχει υπογραφή Τσίπρα”.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης απέφυγε να απαντήσει στο ερώτημα ποιος μπορεί να διαδεχθεί τον πρωθυπουργό και την παρούσα κυβέρνηση σε περίπτωση παραίτησης, ωστόσο δήλωσε πως θεωρεί βέβαια την επικράτηση του “ναι” στο δημοψήφισμα της Κυριακής.

“Εχουμε κάνει τεράστιες θυσίες και σταθεροποιήσαμε τη χώρα, μπορούμε να το κάνουμε ξανά” υπογράμμιζε κλείνοντας τη συνέντευξή του ο κ. Σαμαράς εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι η Ελλάδα μπορεί να παραμείνει εντός της ευρωζώνης και να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντοπούλου για Ακρίτα: «Θα την ψηφίσουμε για αντιπρόεδρο της Βουλής, μπορεί να υπηρετήσει επάξια και σαφώς καλύτερα από άλλους»
«Είναι εξάλλου τραγικό την ημέρα που διαπράττεται άλλη μια γυναικοκτονία, η ΝΔ να επιδιώκει να αφήσει το Προεδρείο της Βουλής χωρίς καμμία γυναίκα…» γράφει η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας
Ζωή Κωνσταντοπούλου 27
Συντάξεις χηρείας: Σφοδρή επίθεση της ΕΛΑΣ στην κυβέρνηση: «Μόλις 8.552 οι ωφελούμενοι»
Στο επίκεντρο της κριτικής οι συνταξιούχοι πριν από τις 13 Μαΐου 2016, τα αναδρομικά, οι συντάξεις του πρώην ΟΓΑ και οι επικουρικές - Τι αναφέρει ο Τομέας Εργασίας της ΕΛΑΣ για τη νέα ρύθμιση
ΕΛΑΣ, κόμμα Τσίπρα 27
Ο ΣΥΡΙΖΑ από την ανασυγκρότηση στην πολιτική αντεπίθεση – ΔΕΘ, ψηφοδέλτια, συνεργασίες στην πρώτη γραμμή
Η νέα ηγεσία επιχειρεί να εκπέμψει το μήνυμα ότι, παρά τις αποχωρήσεις και την εσωκομματική αναταραχή, το κόμμα διατηρεί οργανωτικές δομές, κοινωνικές αναφορές και προγραμματικό απόθεμα
Νέοι τομεάρχες στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ