Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Σαμαράς στο Bloomberg: “Χωρίς την Ευρώπη πού θα πάμε; Ζιμπάμπουε ή Αργεντινή;

Σαμαράς στο Bloomberg: “Χωρίς την Ευρώπη πού θα πάμε; Ζιμπάμπουε ή Αργεντινή;

Προσωπική επίθεση στον Αλέξη Τσιπρα άσκησε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς με συνέντευξή του στο πρακτορείο Bloomberg κατηγορώντας τον πως σκοπίμως οδηγεί τη χώρα εκτός ευρώ.

Επεσήμανε ακόμη ότι η δραχμή θα καταστρέψει την ελληνική οικονομία και αναρωτήθηκε “Χωρίς την Ευρώπη πού θα πάμε; Ζιμπάμπουε ή Αργεντινή;” σημειώνοντας ότι ο κ.Τσίπρας έχει ζητήσει χρήματα απο Ρωσία και Κίνα αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Ο κ. Σαμαράς επέλεξε σήμερα να επικεντρωθεί στο πρόσωπο του πρωθυπουργού -δεν ειναι τυχαίο ότι λίγο αργότερα η ΝΔ εξέδωσε non paper με τίτλο “Το κλείσιμο των τραπεζών έχει υπογραφή Τσίπρα”.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης απέφυγε να απαντήσει στο ερώτημα ποιος μπορεί να διαδεχθεί τον πρωθυπουργό και την παρούσα κυβέρνηση σε περίπτωση παραίτησης, ωστόσο δήλωσε πως θεωρεί βέβαια την επικράτηση του “ναι” στο δημοψήφισμα της Κυριακής.

“Εχουμε κάνει τεράστιες θυσίες και σταθεροποιήσαμε τη χώρα, μπορούμε να το κάνουμε ξανά” υπογράμμιζε κλείνοντας τη συνέντευξή του ο κ. Σαμαράς εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι η Ελλάδα μπορεί να παραμείνει εντός της ευρωζώνης και να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε