Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Σε άλλη γραμμή ο Μεϊμαράκης για Μοσκοβισί: «Αναγνώρισε την εθνική στάση της ΝΔ το 2015»

Σε άλλη γραμμή ο Μεϊμαράκης για Μοσκοβισί: «Αναγνώρισε την εθνική στάση της ΝΔ το 2015»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να κάνει συστάσεις στον Πιέρ Μοσκοβισί σχολιάζοντας αρνητικά τις δηλώσεις του Επιτρόπου για την «έξοδο από τα μνημόνια». Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης από την άλλη επέλεξε να εστιάσει στην αναγνώριση «της εθνικής στάσης της ΝΔ».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τις δηλώσεις Μοσκοβισί και να τον κάλεσε να είναι πιο προσεκτικός στις δημόσιες τοποθετήσεις του για την Ελλάδα, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ωστόσο επέλεξε να τουιτάρει ένα απόσπασμα της ομιλίας του Επιτρόπου που αφορούσε στη στάση της ΝΔ κατά τη διάρκεια της δικής του Προεδρίας. Ο νυν πρόεδρος της ΝΔ έκανε λόγο για αχρείαστο μνημόνιο, ενώ ο πρώην Πρόεδρος βλέπει αναγνώριση της στάσης του κόμματος που υπερψήφισε τη συμφωνία το 2015.

«Αναγνώριση από Μοσκοβισί της εθνικής στάσης της ΝΔ»

Με ανάρτηση στο προσωπικό του twitter, ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης αναφέρεται στην τοποθέτηση του Πιερ Μοσκοβισί, κατά την ομιλία του το πρωί στη Βουλή, στην οποία ο επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων της ΕΕ χαιρέτησε τη στάση που κράτησε η ΝΔ το καλοκαίρι του 2015, ώστε να παραμείνει η Ελλάδα στη Ευρωζώνη.

Ο κ. Μεϊμαράκης στην ανάρτηση του γράφει χαρακτηριστικά:

Αναγνώριση από τον Πιέρ Μοσκοβισί της εθνικής μας στάσης το 2015: «είναι ένα συλλογικό προϊόν εργασίας … είναι ο κ. Μεϊμαράκης παρών, και αν το δικό σας κόμμα δεν ήταν εκεί το καλοκαίρι του 2015 για να ψηφίσει, για να στηρίξει, δεν θα ήμασταν σήμερα στο καλό σημείο».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις