Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Σενάριο για νέο κόμμα από τον Μάκη Βορίδη

Σενάριο για νέο κόμμα από τον Μάκη Βορίδη

Μετά τη θριαμβευτική νίκη της Λεπέν στη Γαλλία έχουν φουντώσει τα σενάρια εδώ στην Ελλάδα για την ίδρυση ενός νέου πολιτικού φορέα πιο δεξιά από τη Νέα Δημοκρατία και πιο “αριστερά” από τη Χρυσή Αυγή.

Πρωταγωνιστής αυτών των σεναρίων είναι ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης, ο οποίος μάλιστα έχει και κουμπαριές με στελέχη του Εθνικού Μετώπου της Μαρίν Λεπέν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο από τη συχνότητα του E στην περίπτωση νίκης του Απόστολου Τζιτζικώστα για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας τότε χρέη αρχηγού εντός κοινοβουλίου φαίνεται πως θα αναλάβει ο Μάκης Βορίδης που έχει εκφράσει ανοιχτά την προτίμησή του προς το πρόσωπο του Περιφερειάρχη.

Στο δεύτερο όμως σενάριο ήττας του κ. Τζιτζικώστα, η παρουσία του Μάκη Βορίδη με Ευάγγελο Μεϊμαράκη και Κυριάκο Μητσοτάκη μέσα στη Νέα Δημοκρατία δείχνει θολή.

Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες του Live News, υπάρχουν ήδη συζητήσεις για τη δημιουργία ενός κόμματος, δεξιότερα από τη Νέα Δημοκρατία στο οποίο θα ηγηθεί ο κ. Βορίδης. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως για αυτό το σενάριο έχει ήδη ενημερωθεί και ο κ. Μπαλτάκος, ο οποίος δεν έχει κρύψει τη συμπάθειά του προς το πρόσωπο του κ. Βορίδη.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε