Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Σφαγή! Οι ΑΝΕΛ τρολάρουν το ΠΑΣΟΚ με φράση του Ανδρέα Παπανδρέου

Σφαγή! Οι ΑΝΕΛ τρολάρουν το ΠΑΣΟΚ με φράση του Ανδρέα Παπανδρέου

“Πόλεμος” ξέσπασε ανάμεσα στους ΑΝΕΛ και το ΠΑΣΟΚ με αφορμή τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου. Οι ΑΝΕΛ απάντησαν στο σχόλιο του Εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ με “χτύπημα κάτω από τη μέση” αφού χρησιμοποίησαν φράση του… Ανδρέα Παπανδρέου!

“Την ώρα που η κ. Γεννηματά δίνει αέναο αγώνα για να γλιτώσει από τη βαριά σκιά του Βενιζέλου, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ επαναφέρει στη μνήμη του ελληνικού λαού τον Σημίτη, τον Πάγκαλο και τον Γιώργο Παπανδρέου. Όπως θα έλεγε και ο μακαρίτης Ανδρέας Παπανδρέου, βάζει το ΠΑΣΟΚ για πάντα στο «χρονοντούλαπο της ιστορίας».

ΠΑΣΟΚ: “Ο ακροδεξιός και λαϊκιστής Καμμένος σφουγγαρίζει τις ευθύνες της Δεξιάς”

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι ένα λαϊκό Κίνημα, με στελέχη που προέρχονται από την κεντροδεξιά του Καραμανλή, αλλά και στελέχη, όπως ο αντιπρόεδρος Παναγιώτης Σγουρίδης, που δεν έχουν καμία σχέση με την εξωτερική πολιτική η οποία γίνεται μέσω …ανέμων που «παρασύρουν τις ελληνικές σημαίες» από τα ελληνικά νησιά” αναφέρει σε ανακοίνωση τους οι ΑΝΕΛ.

“Κάτσε κάτω ρε, να απολογείσαι πρέπει “ – “Σκοτώθηκαν” Καμμένος – Θεοχαρόπουλος στη Βουλή

Νωρίτερα, ο Εκπρόσωπος Τύπυ του ΠΑΣΟΚ είχε γράψει στα social media: «Κανένας δε μπορεί να μειώσει την προσφορά των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ στη χώρα, με πρωθυπουργούς τον Α. Παπανδρέου, τον Κ. Σημίτη και τον Γ. Παπανδρέου. Πολύ περισσότερο ο ακροδεξιός, λαϊκιστής κ. Καμμένος. Ο κ. Καμμένος βρίσκεται στην Κυβέρνηση για να σφουγγαρίζει τις διαχρονικές ευθύνες του Κώστα Μητσοτάκη, του Κώστα Καραμανλή και της δεξιάς διαχρονικά. Να τον χαίρεται ο “αριστερός” κ. Τσίπρας και ο “προοδευτικός” ΣΥΡΙΖΑ».

Ο Πάνος Καμμένος  σήμερα (02.03.2017) το πρωί χαρακτήρισε “παρά φύση” την συνεργασία της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ ενώ κατά τη διάρκεια της αντιπαράθεσης που είχε με τον Θανάση Θεοχαρόπουλο ανέφερε: «Είστε οι απόγονοι του Σημίτη του Πάγκαλου του Σμπώκου, του Παπαντωνίου και του Ακη Τζοχατζόπουλου. Και να μην πιάνετε στο στόμα σας τον Καραμανλή. Να απολογείστε για τον Παπανδρέου και για όλους τους κρατούμενους πολιτικούς της παράταξής σας».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε