Πολιτική

Σφήνα ΝΔ στην κόντρα Καμμένου – Κοτζιά με… ολίγη από debate

Πηγές της ΝΔ απαντούν στο Μέγαρο Μαξίμου χρησιμοποιώντας το "καρφί" του τέως υπουργού Άμυνας για τον τέως υπουργό Εξωτερικών.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην αντεπίθεση περνά η ΝΔ για το περίφημο πλέον debate, αξιοποιώντας όμως τις νέες σπόντες Καμμένου -τον οποίον μάλιστα χαρακτηρίζει “συναρχηγό” του Αλέξη Τσίπρα- εναντίον Κοτζιά περί χρηματισμού.

Πηγές της ΝΔ ανέφεραν χαρακτηριστικά πως “όλοι καταλαβαίνουν ότι λόγος για τον οποίο ο κ. Τσίπρας δεν θέλει να απαντήσει σε δημοσιογραφικές ερωτήσεις από κοινού με τον κ. Καμμένο λέγεται «ΕΙΣ-ΠΡΑΤΤΩ» και σχετίζεται και με τις σημερινές καταγγελίες του συναρχηγού του για τον κ. Κοτζιά. Το ποιος εισέπραξε, ωστόσο, και τι από τη Συμφωνία των Πρεσπών θα κληθούν όλοι τους να το απαντήσουν στη βουλή”.

Η αναφορά από την Πειραιώς στην λέξη “ΕΙΣ-ΠΡΑΤΤΩ” παραπέμπει ευθέως στο tweet του Πάνου Καμμένου για το κόμμα του Νίκου Κοτζιά, που σήμερα “έκλεισε το μάτι” στον ΣΥΡΙΖΑ για κοινή κάθοδο στις ερχόμενες εκλογές.

Τι είπε ο Κοτζιάς

Η κίνηση ΠΡΑΤΤΩ, αναφέρει για τις εκλογές:

«Η ηγεσία των ΑΝΕΛ ήταν ένας εν δυνάμει, και για ένα μέρος των απαιτήσεων της αντιμνημονιακής μάχης, σύμμαχος στη Σωτηρία, ήταν όμως ξένη ως προς μια κυβέρνηση αριστεράς.

Δεν είναι τυχαίο ότι στο πρώτο διάστημα της διακυβέρνησης υπό τον Αλέξη Τσίπρα έβγαζε το λαϊκό κοινωνικό στοιχείο της, στο δεύτερο όλο και περισσότερο έβγαζε έναν δεξιό λόγο που μετασχηματιζόταν σε ακροδεξιό.

Λόγο στον οποίο προστέθηκε, επιπλέον, η σύγχυση στην οποία περιήλθε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ μετά τις αρχές του 2017. Σε αυτά τα πλαίσια, η συνεργασία μαζί του ήταν αδύνατο να προχωρήσει».

Κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Πάνος Καμμένος να απαντήσει…

Τι απάντησε ο Καμμένος

Ο αρχηγός των ΑΝΕΛ, λοιπόν, με ανάρτησή του στο Twitter κάνει ένα λογοπαίγνιο με το… όνομα της κίνησης ΠΡΑΤΤΩ, τονίζοντας:

“ΕΙΣ-ΠΡΑΤΤΩ….Ρήμα αναφερόμενο ενίοτε στο εσωτερικό και συχνά μετά το 2017 στο εξωτερικό”.

Δείτε την ανάρτηση

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεωργία Ξανθοπούλου: «Σας ευχαριστώ που ακούσατε τη φωνή μου» – Η συγκλονιστική επιστολή της ασθενούς με λευχαιμία στον Μητσοτάκη
Έχοντας θεραπευτεί από τη λευχαιμία, η Γεωργία Ξανθοπούλου μίλησε στα εγκαίνια της νέας αιματολογικής κλινικής του νοσοκομείου «Παπανικολάου», παρουσία του πρωθυπουργού
Γεωργία Ξανθοπούλου
Γιώργος Μυλωνάκης: «Μετά από μια δύσκολη δοκιμασία βρίσκομαι ξανά δίπλα στον πρωθυπουργό» – Η πρώτη ανάρτηση από τη Θεσσαλονίκη
Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ θα παραστεί στην ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ και τη Δευτέρα θα επιστρέψει στο Μαξίμου και θα συμμετάσχει στον «πρωινό καφέ»
Ο Γιώργος Μυλωνάκης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη 12
Μητσοτάκης σε δημοσιογράφους στη Θεσσαλονίκη: «Νωρίς να αποφασίσω για εκλογές Μάρτιο ή Μάιο» – Συγκίνηση από την εμφάνιση Μυλωνάκη
Λίγο μετά την καθιερωμένη συνάντησή του με τους δημοσιογράφους, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Μαρέβα Μητσοτάκη βρέθηκε στο πάρτι της ΟΝΝΕΔ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τους δημοσιογράφους στη Θεσσαλονίκη 49
Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Έρχεται ο Μάρκο Ρούμπιο – «Πολύ σημαντικός σύμμαχος των ΗΠΑ η Ελλάδα»
Η επίσκεψη Ρούμπιο αναμένεται να προσδώσει νέα πολιτική δυναμική στη στρατηγική σχέση Αθήνας - Ουάσινγκτον, με την ενέργεια, τις υποδομές και την περιφερειακή ασφάλεια να βρίσκονται στον «πυρήνα» της ατζέντας
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ 9
Κυριάκος Μητσοτάκης από τα εγκαίνια στο «Παπανικολάου»: Η Θεσσαλονίκη και η Ελλάδα αποκτά το πιο σύγχρονο Αιματολογικό Κέντρο σε όλα τα Βαλκάνια
Τόνισε ότι είναι η καλύτερη απάντηση σε αυτούς που αναρωτιούνται που πήγαιναν τα χρήματα του Ταμείου Ανάκαμψης - «Σε τέτοιες δημόσιες υποδομές υγείας πηγαίνουν, προκειμένου οι ασθενείς μας να βρίσκουν τις καλύτερες δυνατές θεραπείες»
ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ 7