Πολιτική

Σία Αναγνωστοπούλου: Αν ο Αλέξης Τσίπρας δεν μιλήσει τώρα, ο ΣΥΡΙΖΑ θα διαλυθεί

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στη σημερινή (11.11.2023) συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής επικράτησε χάος, με τον ΣΥΡΙΖΑ να είναι μία ανάσα μακριά από τη διάσπαση. 

Από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησαν η «Ομπρέλα» και οι ομάδες της Έφης Αχτσιόγλου και του Διονύση Τεμπονέρα. 

Μετά και την εξέλιξη αυτή, η Σία Αναγνωστοπούλου έκρουσα τον κώδωνα του κινδύνου για διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ, εάν το τέως πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, δεν παρέμβει πάραυτα. 

«Αν ο πρώην πρόεδρός του δεν μιλήσει τώρα, το κόμμα θα διαλυθεί», δήλωσε στην «Εφημερίδα των Συντακτών» η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Η απουσία του Αλέξη Τσίπρα από την κρίσιμη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ εγείρει εύλογα ερωτήματα, ενώ, όλο αυτό διάστημα της σφοδρής σύγκρουσης εντός του κόμματος, ο άλλοτε επικεφαλής του δεν έχει τοποθετηθεί επί του θέματος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Πυρά» Μαρινάκη κατά Ανδρουλάκη για τις επιστολές Μητσοτάκη και τα «Γαλάζια σου γράμματα»: «Ειρωνείες» και «εύκολη αντιπολίτευση»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντά στην ειρωνική αναφορά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στις επιστολές του πρωθυπουργού προς την πρόεδρο της Κομισιόν και παραθέτει τέσσερις ευρωπαϊκές πρωτοβουλίες του πρωθυπουργού
Παύλος Μαρινάκης και Νίκος Ανδρουλάκης
Παπασταύρου για δημοσιεύματα περί πιέσεων από Γκιλφόιλ: «Δεν τέθηκε ποτέ τέτοιο θέμα» – «Σε ιστορικά υψηλό οι σχέσεις Ελλάδας και ΗΠΑ»
Τι απάντησε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τα όσα αναφέρει η Wall Street Journal και τις φερόμενες παρεμβάσεις της Αμερικανίδας πρέσβειρας - Τι είπε για Chevron, ExxonMobil και τις ενεργειακές επενδύσεις
Σταύρος Παπασταύρου 5
Μιχελογιαννάκης για την επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ μετά τη περατζάδα από ΔΗΜΑΡ, ΣΥΡΙΖΑ και Κασσελάκη: «Γιατί να μην είμαι αξιόπιστος;» – Τι λέει για Τσίπρα
Αυτοκριτική για το τρίτο μνημόνιο και την απεργία πείνας του 2014, αιχμές για τον χώρο του πρώην ΣΥΡΙΖΑ και μήνυμα στον πρόεδρο της ΕΛΑΣ
Μιχελογιαννάκης και Τσίπρας
Μαρινάκης: «Καμία υποχώρηση» στην Κάσο – Το «άδειασμα» στον Συρίγο και η απάντηση για τις αποζημιώσεις βουλευτών
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διαβεβαίωσε ότι η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Κύπρου θα προχωρήσει - Τι είπε για τα περί «αλαζονείας» κυβερνητικών στελεχών, την υπόθεση των Τεμπών και τα γενέθλια της ΝΔ
Παύλος Μαρινάκης