Πέμπτη, 20 Ιουν.
32oC Αθήνα

“Σκασμένη” η Περιστέρα Μπαζιάνα για το περιβόητο πια φόρεμα!

Φωτογραφία από το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού
Φωτογραφία από το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού

Η αλήθεια είναι πως έχει “χυθεί” πολύ μελάνι σχετικά με την παρουσία της συντρόφου του πρωθυπουργού, Μπέτυς Μπαζιάνα, στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα κατά την διάρκεια της επίσημης επίσκεψης στο Πεκίνο.

Τα σχόλια χαρακτηρίστηκαν από μεγάλη… ποικιλία. Κυμάνθηκαν μεταξύ της “αναγκαίας” ενασχόλησης του Τύπου με το τι φόρεσε η Μπέτυ Μπαζιάνα (μιας και δεν… γίνεται αλλιώς, αφού είναι η σύντροφος του πρωθυπουργού) κι έφτασαν μέχρι το να χαρακτηριστούν πικρόχολα…

Σημερινό δημοσίευμα του ΒΗΜΑτοδότη, λοιπόν, δίνει συνέχεια στο ζήτημα, αναφέροντας πως ο Αλέξης Τσίπρας αρχικά γελούσε με την έκταση που πήρε το θέμα, λέγοντας πως ενώ έκανε τόσα στην Κίνα, στην Αθήνα ασχολούνταν με ένα φουστάνι.

Η σύντροφός του όμως ήταν στενοχωρημένη με τις διαστάσεις που πήρε το θέμα. Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, το φόρεμα η Μπέτυ Μπαζιάνα το διάλεξε από την Αθήνα ζητώντας να είναι εξώπλατο, γιατί της είπαν ότι στο Πεκίνο θα συναντήσει ζέστη και υγρασία.

Επρόκειτο να το φορέσει ειδικά σε επίσημη δεξίωση, όμως δεν προλάβαινε να αλλάξει, δηλαδή να φορέσει άλλο φόρεμα στην υποδοχή στην πλατεία Τιενανμέν και άλλο στο δεξίωση κι έτσι… έμεινε με το περιβόητο, πλέον, κόκκινο φόρεμα.

Δείτε τις φωτογραφίες που είχαν δοθεί στη δημοσιότητα από το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού

Πηγή: ΒΗΜΑτοδότης

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε