Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Σκέρτσος: Ο κ. Τσίπρας ανακαλύπτει «σκάνδαλο» μία μέρα μετά το debate

Σκέρτσος: Ο κ. Τσίπρας ανακαλύπτει «σκάνδαλο» μία μέρα μετά το debate

Απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος, με αφορμή τη δήλωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις παρακολουθήσεις και την επίθεση που εξαπέλυσε στον Κυριάκο Μητσοτάκη

“Ο κ. Τσίπρας προσπαθώντας, όπως το συνηθίζει, να δημιουργήσει εντυπώσεις λόγω της χαμηλής απήχησης που είχαν τα μηνύματά του στο χθεσινό debate, μια μέρα μετά, ανακαλύπτει «σκάνδαλο»”, αναφέρει ο Άκης Σκέρτσος.

Και συνεχίζει: “Αυτό που έκανε ο Πρωθυπουργός στο debate δεν ήταν τίποτα περισσότερο από το να αναφέρει επί λέξει τον τίτλο του περιοδικού Economist που, σε αντίθεση με όσα λέει ο κ. Τσίπρας, κατατάσσει την Ελλάδα στη φετινή έκδοση τού «Δείκτη Δημοκρατίας», 9 θέσεις ψηλότερα σε ετήσια βάση και 14 θέσεις ψηλότερα από το 2018. O τίτλος του άρθρου είναι: Η Ελλάδα εμφανίζει σημαντική βελτίωση παρά το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων. (Greece: a big improver despite the spyware scandal). Η αναφορά ήταν σαφής, όσο και αν προσπαθεί να τη διαστρεβλώσει ο κ. Τσίπρας.

Η υπόθεση των παρακολουθήσεων βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης στην οποία -σε αντίθεση με τον κ. Τσίπρα- έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις