Πολιτική

Σκληρή απάντηση Κουρουμπλή για το ζεϊμπέκικο: “Λάσπη στο πρόσωπό μου για να πληγεί η κυβέρνηση”

Για λυπηρό επεισόδιο που «αναδεικνύει τον ιστό της λάσπης που υφαίνεται για το πρόσωπο μου, με σαφή στόχο να πληγεί η κυβέρνηση», κάνει λόγο σε σημερινή του ανακοίνωση ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, με αφορμή δημοσιεύματα που τον εμφανίζουν να χορεύει σε εκδήλωση του ιδιοκτήτη του δεξαμενοπλοίου «Αγία Ζώνη ΙΙ».

«Ο συνδυασμός ενός άσχετου γεγονότος με το ναυάγιο του δεξαμενοπλοίου αποδεικνύει τον πανικό στον οποίο έχουν περιέλθει όσοι ήλπιζαν να μας χρεώσουν αναποτελεσματικότητα και ολιγωρία», αναφέρει ο υπουργός και προσθέτει ότι στην εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκε «ήταν η Ετήσια Εκδήλωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ναυπηγικής Βιομηχανίας για την οποία υπάρχει και σχετική ανακοίνωσή του».

[read4more]

«Θεωρώ αυτονόητο ότι το να αποδέχεται ο υπουργός προσκλήσεις εκπροσώπων του παραγωγικού ιστού της χώρας, δεν είναι μόνο συμβατό με τη δραστηριότητά του, αλλά και επιβεβλημένο. Τέτοιου είδους ολοκληρωτικές συμπεριφορές, όμως, όπως τα σημερινά δημοσιεύματα, αποκαλύπτουν το DNA του αναχρονιστικού μηχανισμού που επιχειρεί να ματαιώσει κάθε προσπάθεια για το αύριο του τόπου», συμπληρώνει ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής .

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τσιάρας μετά τη συνάντηση με τους αγρότες: «Η κοινωνία δεν μπορεί να συνεχίσει να ταλαιπωρείται»
Όπως ανακοίνωσε o Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, δεν θα απαιτείται πλέον ΑΤΑΚ για αγροτεμάχια κάτω των 20 στρεμμάτων, με τις επιδοτήσεις σε αυτές τις περιπτώσεις να χορηγούνται με υπεύθυνη δήλωση
Τρακτέρ
Επίσκεψη Μητσοτάκη σε δικηγορικό γραφείο για την παρουσίαση του νέου ψηφιακού δικαστικού φακέλου
Από την 1η Απριλίου το νέο σύστημα θα εφαρμόζεται υποχρεωτικά σε όλες τις υποθέσεις τακτικής διαδικασίας της πολιτικής δικαιοσύνης, που αντιστοιχούν περίπου στο 60% των υποθέσεων. Στόχος είναι η πλήρης κάλυψη όλων των δικών έως το 2027
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης