Πολιτική

Σκληρή απάντηση Κουρουμπλή για το ζεϊμπέκικο: “Λάσπη στο πρόσωπό μου για να πληγεί η κυβέρνηση”

Για λυπηρό επεισόδιο που «αναδεικνύει τον ιστό της λάσπης που υφαίνεται για το πρόσωπο μου, με σαφή στόχο να πληγεί η κυβέρνηση», κάνει λόγο σε σημερινή του ανακοίνωση ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, με αφορμή δημοσιεύματα που τον εμφανίζουν να χορεύει σε εκδήλωση του ιδιοκτήτη του δεξαμενοπλοίου «Αγία Ζώνη ΙΙ».

«Ο συνδυασμός ενός άσχετου γεγονότος με το ναυάγιο του δεξαμενοπλοίου αποδεικνύει τον πανικό στον οποίο έχουν περιέλθει όσοι ήλπιζαν να μας χρεώσουν αναποτελεσματικότητα και ολιγωρία», αναφέρει ο υπουργός και προσθέτει ότι στην εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκε «ήταν η Ετήσια Εκδήλωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ναυπηγικής Βιομηχανίας για την οποία υπάρχει και σχετική ανακοίνωσή του».

[read4more]

«Θεωρώ αυτονόητο ότι το να αποδέχεται ο υπουργός προσκλήσεις εκπροσώπων του παραγωγικού ιστού της χώρας, δεν είναι μόνο συμβατό με τη δραστηριότητά του, αλλά και επιβεβλημένο. Τέτοιου είδους ολοκληρωτικές συμπεριφορές, όμως, όπως τα σημερινά δημοσιεύματα, αποκαλύπτουν το DNA του αναχρονιστικού μηχανισμού που επιχειρεί να ματαιώσει κάθε προσπάθεια για το αύριο του τόπου», συμπληρώνει ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής .

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αδιέξοδο με το αγροτικό: Νέα έκκληση για διάλογο από το Μαξίμου - «Ικανοποιήστε αιτήματα και το συζητάμε» από τους αγρότες
Η κυβέρνηση τονίζει ξανά και ξανά ότι λέει «όχι» σε κλειστούς δρόμους. «Όχι σε ταλαιπωρία ανθρώπων και στη δημιουργία προβλημάτων στην αγορά»
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
79
«Πυρά» Φλωρίδη για Τέμπη και κόντρα δικαστών – δικηγόρων στη Συνέλευση Δικαστών και Εισαγγελέων
Ο Υπουργός Δικαιοσύνης υπογράμμισε ότι από τις δικαστικές αρχές έγινε ένας τεράστιος αγώνας για να ολοκληρωθεί η ανάκριση για τα Τέμπη, ενώ εξαπέλυσε «πυρά» κατά όσων προσπάθησαν να καθυστερήσουν τη διαδικασία
Γιώργος Φλωρίδης
ΟΠΕΚΕΠΕ: Πόλεμος και αλληλοκατηγορίες ΝΔ – ΠΑΣΟΚ για τις κουμπαριές – «Ο Χιλετζάκης έχει διαγραφεί» απαντά η Σδούκου
«Δεν περιμένουμε υποδείξεις για να πράξουμε το αυτονόητο, ούτε εκδίδουμε δελτία τύπου όπως έσπευσε να κάνει το ΠΑΣΟΚ για επικοινωνιακή διαχείριση», τονίζει η Σδούκου
Τα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ / EUROKINISSI