Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

“Σνόμπαρε” τους δημοσιογράφους ο Πολάκης! Του φώναζαν “φίρμα, φίρμα”! [pics]

“Σνόμπαρε” τους δημοσιογράφους ο Πολάκης! Του φώναζαν “φίρμα, φίρμα”! [pics]

Με τη μηχανή του έφτασε στο Μέγαρο Μαξίμου ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος δεν είπε ούτε… λέξη στους δημοσιογράφους, οι οποίοι τον “κατηγόρησαν” με τον τρόπο τους.

Βράδυ Πέμπτης για… χαλαρή συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου. Αυτή είναι η ατζέντα των βουλευτών της κυβερνητικής πλειοψηφίας για απόψε το βράδυ, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για επιθυμία του Αλέξη Τσίπρα να τους κάνει… πολιτικό μασάζ, ενόψει των μέτρων που έρχονται.

Οι παρουσίες στο Μαξίμου πολλές, ωστόσο μία από αυτές τράβηξε τα “βλέμματα” και φυσικά το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων. Αυτή δεν ήταν άλλη από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, από τον οποίο και όλοι περίμεναν να “δώσει” ένα παραπολιτικό στιγμιότυπο.

Όλοι, όμως, διαψεύστηκαν, αφού ο Παύλος Πολάκης τήρησε “σιγήν ιχθύος”! Έφτασε με τη μηχανή του (σ.σ. φορώντας το κράνος του) και παρά τις επίμονες προσπάθειες των παρευρισκομένων δημοσιογράφων για μία δήλωση, εκείνος τους χάλασε το… χατίρι και δεν είπε λέξη!

Κάποιοι από αυτούς, μάλιστα, του φώναζαν “φίρμα, φίρμα”, δείχνοντας έτσι την ενόχλησή (;) τους για το ότι ο κ. Πολάκης δεν έκανε κάποια δήλωση.

Δείτε τις φωτογραφίες

Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε