Πολιτική

Σποτάκι του ΠΑΣΟΚ για γυναικοκτονίες και έμφυλη βία: «Είμαστε μαζί σου»

Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής συνεχίζει τον διάλογο με την κοινωνία των πολιτών για τις γυναικοκτονίες και τα περιστατικά έμφυλης βίας, δημοσιεύοντας ένα σποτ.

Στην αφετηρία της εξάλειψης των γυναικοκτονιών και των κρουσμάτων έμφυλης βίας, εδώ και δύο εβδομάδες στην ψηφιακή πλατφόρμα του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, digitalsociety.gr, καταγράφονται οι απόψεις των πολιτών, προκειμένου να αποτελέσουν την πρώτη μαγιά για την εκπόνηση ολιστικών πολιτικών.

Στο πλαίσιο των φετινών διήμερων εκδηλώσεων για την 3η του Σεπτέμβρη θα διοργανωθεί θεματικό τραπέζι διαλόγου και σε επόμενο στάδιο συγκροτημένα το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής θα συζητήσει με νομικούς, γυναικείες οργανώσεις, εμπλεκόμενες κρατικές αρχές κ.λπ., προκειμένου να διαμορφωθεί ένα ενιαίο και ολιστικό πλαίσιο που θα άπτεται του θέματος της απονομής δικαιοσύνης αλλά και του σκέλους της συγκρότησης των απαραίτητων δομών για την υποστήριξη, την απομάκρυνση της γυναίκας από το κακοποιητικό περιβάλλον, την εξασφάλιση εργασίας κλπ.

Δείτε το σποτ της καμπάνιας του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η «αλλαγή σελίδας» στην Ελλάδα το κεντρικό μήνυμα της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βερολίνο
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, οι δευτερογενείς μεταναστευτικές ροές δεν αποτελούν πλέον κύριο θέμα και η Γερμανία δείχνει κατανόηση για το γεγονός ότι η Ελλάδα προστατεύει τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Καγκελάριο, Φρίντριχ Μερτς στο Βερολίνο
Μαρινάκης για την έκθεση Καρώνη για τα Τέμπη: «Σήμερα το αφήγημα της συγκάλυψης σύσσωμης της αντιπολίτευσης κατέρρευσε με κρότο»
«Σήμερα ως προς την πραγματογνωμοσύνη μπαίνει ένα επίσημο με στοιχεία με τεκμηρίωση και επιστημονικά δεδομένα τέλος στην πιο χυδαία προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης»
Ο Παύλος Μαρινάκης 8