Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Στα δικαστήρια ο Κασιδιάρης – Εχει καταθέσει μήνυση εναντίον πανεπιστημιακού

Στα δικαστήρια ο Κασιδιάρης – Εχει καταθέσει μήνυση εναντίον πανεπιστημιακού

Στα δικαστηρια της πρώην σχολής Ευελπίδων προσήλθε ο Ηλίας Κασιδιάρης προκειμένου να παρασταθεί στην εκδίκαση της μήνυσης που έχει καταθέσει σε βάρος της πανεπιστημιακού, Μαίρης Μαυρή-Βαβαγιάννη η οποία ήταν αυτόπτης μάρτυρας σε επίθεση στην Πανεπιστημιούπολη σε βάρος φοιτητή τον Οκτώβριο του 2007.

Το δικαστήριο είχε διακόψει προκειμένου να προσέλθουν μάρτυρες από την πλευρά του μηνυτή. Στο πλευρό της κατηγορούμενης πανεπιστημιακού βρίσκεται από το πρωί πλήθος συναδέλφων της.

Η πανεπιστημιακός ως αυτόπτης μάρτυρας στην υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης στην Πανεπιστημιούπολη είχε κρατήσει τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου των δραστών. Η έρευνα της αστυνομίας εδειξε” ότι ιδιοκτήτης του ήταν ο (μετέπειτα) βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, ωστόσο, αθωώθηκε από το δικαστήριο, λόγω αμφιβολιών και στη συνέχεια, έκανε μήνυση στη κυρία Μαυρή-Βαβαγιάννη που ήταν βασικός μάρτυς, η οποία αναμένεται να εκδικαστεί σήμερα.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Πανεπιστημίου Αθηνών έχει απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους Πανεπιστημιακούς να παρευρεθούν στη δίκη για να συμπαρασταθούν στη συνάδελφο τους.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε