Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Στα κάγκελα η ΝΔ με τις επιθέσεις αναρχικών σε εκδηλώσεις της! “Υπεύθυνος ο Τσίπρας”!

ΝΔ

Οργισμένη ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία, μετά την διπλή επίθεση αγνώστων σε εκδηλώσεις της που πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Με διαφορά… δευτερολέπτων, σημειώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης, 15.05.2019, δύο επιθέσεις ομάδων αγνώστων σε εκδηλώσεις της ΝΔ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Στην εκδήλωση στην Αθήνα, που διοργάνωνε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Κώστα Μπακογιάννη, κ. Νίκος Μακρόπουλος, άγνωστοι έσπασαν αυτοκίνητα, με ένα μάλιστα εξ αυτών να ανήκει στον Νότη Μηταράκη, ο οποίος και “ανέβασε” φωτογραφικά ντοκουμέντα στο Twitter.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ το παρών έδινε και ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος αποχωρώντας από την εκδήλωση έκανε μια δήλωση… φαρμάκι για τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ενώ και ο υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης, έστειλε ένα σαφές μήνυμα στους “θρασύδειλους κουκουλοφόρους”.

Την ίδια ώρα στην Θεσσαλονίκη, σε εκδήλωση με ομιλητή των πρώην αρχηγό της ΝΔ και επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, άγνωστοι διαμαρτυρήθηκαν με πανό και… ένταση για τις άδειες στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Στην συγκεκριμένη εκδήλωση έδινε το παρών και ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής…

Δείτε στην συνέχεια του κειμένου φωτογραφίες από την Θεσσαλονίκη

Η σφοδρή επίθεση της ΝΔ μετά το διπλό “χτύπημα” αγνώστων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

«Η ταυτόχρονη επίθεση αναρχικών σε προεκλογικές εκδηλώσεις της Νέας Δημοκρατίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στις οποίες ήταν μάλιστα παρόντες οι πρώην Πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς αλλά και ο πρώην Πρόεδρος του Κόμματος, Ευάγγελος Μεϊμαράκης δεν είναι απλά και μόνον άλλο ένα κρούσμα βίας από τα πολλά που ζούμε καθημερινά στην εποχή ΣΥΡΙΖΑ.

Συνιστά ευθεία επίθεση στη Δημοκρατία. Θέτουμε την κυβέρνηση προ των ευθυνών της:

Η ομαλή διεξαγωγή του προεκλογικού αγώνα είναι ευθύνη της συντεταγμένης πολιτείας. Οτιδήποτε τη διαταράξει, θα βαρύνει προσωπικά τον κ. Τσίπρα».

Δείτε τις εικόνες από την Θεσσαλονίκη

Να υπενθυμίσουμε εδώ πως νωρίτερα, ομάδα περίπου 30 κουκουλοφόρων έκανε καταδρομική επίθεση σε σημείο επί της λεωφόρου Συγγρού, όπου γινόταν προεκλογική εκδήλωση του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με τον Κώστα Μπακογιάννη, κ. Νίκου Μακρόπουλου.

Μάλιστα, σε παρακείμενο ξενοδοχείο πραγματοποιούσε ομιλία και η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα.

Δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής αν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, αλλά και αν σημειώθηκαν προσαγωγές ή συλλήψεις από τις Αρχές.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από το σημείο

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις