Πολιτική

Στην Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα ο Λαβρόφ

Στην Αθήνα θα βρίσκεται ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ, την ερχόμενη εβδομάδα, Τρίτη και Τετάρτη, 1 και 2 Νοεμβρίου, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την έναρξη του Ρωσο-ελληνικού Φόρουμ της Κοινωνίας των Πολιτών, στο πλαίσιο του Αφιερωματικού Έτους Ελλάδας-Ρωσίας 2016.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, κατά την επίσκεψη του στην Ελλάδα, την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας θα έχει συναντήσεις με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, και τον ομόλογο του, υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η «μάχη» του Κυριάκου Μητσοτάκη στις Βρυξέλλες για νέα μέτρα στήριξης και το στοίχημα της Αθήνας
Αν και εφόσον, η Ευρώπη κινητοποιηθεί για τη στήριξη των πολιτών της, τότε, οι εκτιμήσεις του κυβερνητικού επιτελείου είναι ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να εξασφαλίσει περίπου 700 εκ. ευρώ
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ