Πολιτική

Στην Κύπρο ο Σταϊκούρας – Με ποιους θα έχει επαφές

Τριήμερη επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.

Ο κ. Σταϊκούρας σήμερα θα συναντηθεί αρχικά με την ηγεσία του ΔΗΣΥ, και στη συνέχεια με τον Σύνδεσμο Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου. Αύριο, θα καταθέσει στεφάνια στον Τύμβο Μακεδονίτισσας και στα Φυλακισμένα Μνήματα και ακολούθως, θα συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο Β’.

Τη Δευτέρα, ο κ. Σταϊκούρας θα μιλήσει στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, αρχικά στη Σύγκλητο με θέμα: «Επενδύσεις στην Εποχή της Οικονομίας της Γνώσης», και στη συνέχεια στους φοιτητές του Πανεπιστημίου με θέμα: «Προκλήσεις για την Οικονομία και τον Τραπεζικό Τομέα στην Ευρώπη».

Αμέσως μετά, θα συναντηθεί με τον Κύπριο ομόλογό του, Χάρη Γεωργιάδη, στο Υπουργείο Οικονομικών, όπου και θα γίνουν κοινές δηλώσεις. Τέλος, θα ακολουθήσει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Καραχάλιος: Ο Πάνος Καμμένος ήθελε να ενωθούν σε κόμμα οι ΑΝΕΛ και το Κύμα με πρόεδρο τη Μαρία Καρυστιανού – «Παλαβομάρες»
«Αυτή ήταν συμβολικά η ανισόρροπη ιδέα του Πάνου! Να μας προσφέρει το κουφάρι των ΑΝΕΛ και η Μαρία να το συγχωνεύσει με το Κύμα και σε ρόλο αντιπροέδρου άλλη σεβαστή κυρία. Τα έκανε όλα μπάχαλο»
Ο Νίκος Καραχάλιος
Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Η Ελλάδα αναδεικνύεται σε ενεργειακό κόμβο – Θα ήθελα ο Τραμπ να βγάλει λόγο στην Ακρόπολη
Για την συμμαχία Αθήνας και Ουάσινγκτον τόνισε πως οι δυο χώρες «έχουν εξαιρετικές διμερείς σχέσεις και γεωπολιτικά το σημείο όπου βρίσκεται η Ελλάδα είναι πολύ σημαντικό για τις ΗΠΑ»
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ 50