Πολιτική

Στην Βουλή το πόρισμα για την ΑΕΠΙ

Στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής με ομόφωνη απόφαση το πόρισμα του διαχειριστικού ελέγχου της ΑΕΠΙ.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την πρόταση για να ζητήσει και να έρθει το πόρισμα του διαχειριστικού ελέγχου στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής και να κληθεί η υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου προκειμένου αυτό να συζητηθεί έκανε η βουλευτής της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπή. Πρόταση με την οποία συμφώνησαν και οι βουλευτές της πλειοψηφίας και των άλλων κομμάτων της Αντιπολίτευσης.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νάντια Γιαννακοπούλου για την προσωπική επίθεση του Μακάριου Λαζαρίδη: «Ξεπέρασε το όριο της αντοχής μου»
«Είμαστε άνθρωποι και όταν είσαι άνθρωπος σημαίνει να πει ότι ξέρεις, έχεις όλες τις πτυχές. Σε οδηγεί πολλές φορές και στο να δακρύσεις. Δεν ντρέπομαι για αυτό»
Η Νάντια Γιαννακοπούλου δακρυσμένη μετά από καυγά με τον Μακάριο Λαζαρίδη στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα
Μητσοτάκης για τουρκολιβυκό: Είναι σαν η Ελλάδα να υπογράψει συμφωνία οριοθέτησης με την Τυνησία, αγνοώντας εντελώς τη Λιβύη ή την Ιταλία
«Tα έργα συνδεσιμότητας δεν πρέπει να γίνονται όμηροι των διαφορών που ενδεχομένως έχουμε για περιοχές όπου δεν έχει γίνει οριοθέτηση»
Μητσοτάκης για τουρκολιβυκό: Είναι σαν η Ελλάδα να υπογράψει συμφωνία οριοθέτησης με την Τυνησία, αγνοώντας εντελώς τη Λιβύη ή την Ιταλία 33