Πολιτική

Στην Βουλή το πόρισμα για την ΑΕΠΙ

Στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής με ομόφωνη απόφαση το πόρισμα του διαχειριστικού ελέγχου της ΑΕΠΙ.

Την πρόταση για να ζητήσει και να έρθει το πόρισμα του διαχειριστικού ελέγχου στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής και να κληθεί η υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου προκειμένου αυτό να συζητηθεί έκανε η βουλευτής της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπή. Πρόταση με την οποία συμφώνησαν και οι βουλευτές της πλειοψηφίας και των άλλων κομμάτων της Αντιπολίτευσης.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος διεγράφη από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ – Η επιστολή Ανδρουλάκη στον πρόεδρο της Βουλής
«Επέλεξε να δώσει μια συνέντευξη 20λεπτης διάρκειας χωρίς να κάνει ούτε μια αναφορά στο έργο και τις κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες του ΠΑΣΟΚ, χωρίς να αρθρώσει ούτε μια γραμμή κριτικής στην κυβέρνηση της ΝΔ»
Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος
61
Μητσοτάκης: Ξεκόβω κάθε συζήτηση για πρόωρες εκλογές και ανασχηματισμό – Έχουμε υπόψιν μας και άλλα μέτρα στήριξης
Ο πρωθυπουργός συνέδεσε ευθέως το ενδεχόμενο παράτασης της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή με επιπτώσεις τόσο στην ευρωπαϊκή όσο και στην ελληνική οικονομία, λέγοντας ότι η χώρα πρέπει «να είναι έτοιμη για όλα τα ενδεχόμενα»
Κυριάκος Μητσοτάκης 232