Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Στο γραφείο του ο Κοτζιάς – Πότε θα παραδώσει στον Τσίπρα

Στο γραφείο του ο Κοτζιάς – Πότε θα παραδώσει στον Τσίπρα

Στο γραφείο του στο υπουργείο Εξωτερικών βρίσκεται ο παραιτηθείς Νίκος Κοτζιάς με δεκάδες δημοσιογράφους να περιμένουν για μια δήλωσή του. Η επεισοδιακή παραίτηση του Νίκου Κοτζιά με αιχμές τόσο κατά του πρωθυπουργού όσο και κατά του υπουργού Άμυνας έχει πολλά επεισόδια ακόμα να γράψει.

Ο Νίκος Κοτζιάς, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr θα παραδώσει το χαρτοφυλάκιό του στον πρωθυπουργό την ερχόμενη εβδομάδα σε μια τελετή παράδοσης – παραλαβής που θα καταγραφεί καρέ – καρέ και θα σχολιαστεί όπως μια παρόμοια τελετή που είχε γίνει το 1992. Αν τελικά γίνει, γιατί το τοπίο παραμένει θολό. Η παραίτηση Σαμαρά είχε γίνει πάλι Οκτώβριο, στις 21. Και είχε υποβληθεί γιατί υπήρχε διαφωνία στο θέμα των Σκοπίων! Πολλές οι συμπτώσεις ή η ιστορία επαναλαμβάνεται.

Μια άλλη λεπτομέρεια που αξίζει να σημειωθεί συγκρίνοντας τα δυο γεγονότα, εκτός του ότι και τότε ο πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είχε αναλάβει το υπουργείο Εξωτερικών, είναι ότι το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, απόσπασμα του οποίου θα δείτε παρακάτω, παρουσίαζε ο νυν υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για θέματα απόδημου ελληνισμού, Τέρενς Κουίκ…

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις Σαμαρά – Μητσοτάκη

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις