Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Στο ΚΑΤ η Ζωή Κωνσταντοπούλου – Πήγε να δει τους τραυματίες της ΛΑΕ

Στο ΚΑΤ η Ζωή Κωνσταντοπούλου – Πήγε να δει τους τραυματίες της ΛΑΕ

Στο πλευρό των στελεχών της Λαϊκής Ενότητας που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο Σύνταγμα στη διαδήλωση κατά του ασφαλιστικού βρέθηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, που ήταν υποψήφια με τη ΛΑ.Ε. στις εκλογές του Σεπτεμβρίου, βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής (08.05.2016) στο ΚΑΤ όπου μεταφέρθηκαν οι τραυματίες Σόφη Παπαδόγιαννη και Βασίλης Μακρίδης.

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας τους και τους εξέφρασε τη συμπαράσταση και αλληλεγγύη της Πλεύσης Ελευθερίας.

Η Σόφη Παπαδόγιαννη μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της Λαϊκής Ενότητας, δέχτηκε δακρυγόνο στο κεφάλι και αιμόφυρτη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΚΑΤ. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, τραυματίστηκε και ο Βασίλης Μακρίδης, στέλεχος του κόμματος, ο οποίος επίσης μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ. Τραυμάτισαν, ακόμα, με εγκαύματα δυο νέοι της Λαϊκής Ενότητας.

Η Σόφη Παπαδόγιαννη στο ΚΑΤ - Φωτογραφία Λαϊκή Ενότητα

Ο Βασίλης Μακρίδης, με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ενημέρωσε πως πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και όπως έγραψε έχει «μελανιά στο ζυγωματικό και μερικά, όχι σοβαρά, θλαστικά τραύματα στο μέτωπο και στο μάγουλο, προϊόν, πιθανότατα, σιδηρογροθιάς που “προσγειώθηκε” στο πρόσωπό μου».

Το στέλεχος της Λαϊκής Ενότητας ευχαρίστησε όσους τον βοήθησαν και του συμπαραστάθηκαν στο νοσοκομείο αλλά και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. «Μεγάλο ευχαριστώ επίσης και στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, που έσπευσε στο ΚΑΤ να μας επισκεφθεί και να μάθει για την κατάστασή μας, αλλά και να μας προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια, εάν κι εφόσον χρειαστεί», έγραψε.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε