Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Στο Μαξίμου ο Μανώλης Πετσίτης το βράδυ του δημοψηφίσματος [video]

Στο Μαξίμου ο Μανώλης Πετσίτης το βράδυ του δημοψηφίσματος [video]

Ο Μανώλης Πετσίτης είναι δυο βήματα πίσω από τον πρωθυπουργό το βράδυ της 5ης Ιουλίου 2015.
Τα πλάνα είναι από το ντοκιμαντέρ «This is a coup» του Πολ Μέισον για το Channel 4.
Το πρόσωπο που έχει απασχολήσει με τα έργα και τις ημέρες του είναι σχεδόν δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα.

Μανώλης Πετσίτης. Ένα όνομα, πολλές ιστορίες. Ο άνθρωπος που ήταν τουλάχιστον τα πρώτα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία δίπλα σε πρόσωπα κλειδιά, εντοπίστηκε σε σημείο του ντοκιμαντέρ του Πολ Μέισον για το Channel 4 με τίτλο «This is a coup» να είναι μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου και δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα ίσως το πιο κρίσιμο βράδυ για την κυβέρνηση εκτός από εκείνα των εκλογών. Το βράδυ του δημοψηφίσματος. Στις 5 Ιουλίου 2015!

Ο Μανώλης Πετσίτης με τις πολλές ιδιότητες, συμμαθητής του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά, ο άνθρωπος που μέχρι το 2014 εργαζόταν ως σερβιτόρος και μόλις έγινε κυβέρνηση ο  ΣΥΡΙΖΑ μετατράπηκε σε σύμβουλο μεγάλων επιχειρήσεων είναι στα άδυτα των αδύτων. Εκεί, που λίγοι μπορούν να μπουν.

Όπως θα δείτε στο απόσπασμα από το ντοκιμαντέρ του Πολ Μέισον και το οποίο δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, το βράδυ της 5ης Ιουλίου και ενώ η κάμερα του Channel 4 είναι καρφωμένη στον Έλληνα πρωθυπουργό, πίσω του είναι εκτός από τους γνωστούς συνεργάτες του και ένας άνθρωπος που κινείται με περίσσια άνεση και φαίνεται να γνωρίζει τους πάντες. Ο Μανώλης Πετσίτης.

Ο Αλέξης Τσίπρας περιμένει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος και το κλίμα είναι κάτι παραπάνω από ευχάριστο. Ο Πολ Μέισον περιγράφει το κλίμα που επικρατεί μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου και αναφέρει ότι ο Αλέξης Τσίπρας ξέρει πως αν χάσει η πρώτη αριστερή κυβέρνηση τελειώνει. Μέχρι που ακούγεται ο Αλέξης Τσίπρας να λέει: «παιδιά πάμε;» και «σφύρα την έναρξη». Ο Μανώλης Πετσίτης σταθερά πίσω του με ένα πλατύ χαμόγελο βγαίνει κι αυτός μαζί με τους υπόλοιπους κυβερνητικούς έξω στο λαό για να πανηγυρίσουν…

Δείτε το απόσπασμα με τον Μανώλη Πετσίτη

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις