Πολιτική

Στον Πανάγιο Τάφο ο Αλέξης Τσίπρας

Στα Ιεροσόλυμα για να επισκεφτεί τον Πανάγιο Τάφο θα βρεθεί σήμερα (08.12.2016) ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρωθυπουργός θα συμμετάσχει στην τριμερή Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ, ενώ θα έχει και κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Ισραηλινό ομόλογό του Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Κατά την επίσκεψή του στον Πανάγιο Τάφο, ο Έλληνας πρωθυπουργός θα ενημερωθεί για την πορεία των εργασιών αποκατάστασης του Ιερού Κουβουκλίου από την επιστημονική ομάδα του ΕΜΠ και την καθηγήτρια Τώνια Μοροπούλου.

Η επίσκεψη στον Πανάγιο Τάφο είναι προγραμματισμένη για τις 9.30 το πρωί. Ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να φτάσει στις 9.10 στην είσοδο της Παλαιάς Πόλης, όπου θα τον υποδεχθούν ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας Χρήστος Σοφιανόπουλος και ο Πατριαρχικός Επίτροπος μητροπολίτης Καπιτωλιάδος Ησύχιος.

Στη συνέχεια θα περπατήσει μέχρι το Πατριαρχείο όπου θα τον υποδεχθεί ο Πατριάρχης Θεόφιλος και όλοι μαζί, με πομπή, θα μεταβούν στον Πανάγιο Τάφο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Αθήνα απαντά στον Φιντάν: Η οριοθέτηση ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδας μία και μόνη διαφορά μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας
«Η Ελλάδα παραμένει προσηλωμένη στις αρχές του Διεθνούς Δικαίου και επιθυμεί, πάντοτε με γνώμονα το εθνικό συμφέρον, να συνεχίσει τον δομημένο διάλογο με την Τουρκία»
Η Αθήνα απαντά στον Φιντάν: Η οριοθέτηση ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδας μία και μόνη διαφορά μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας
Άγριος καβγάς Καιρίδη – Τζανακόπουλου στη Βουλή: «Δεν μας παρατάς», «τον παραδίδω στην χλεύη του ελληνικού λαού»
Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος άφησε αιχμές με τον Δημήτρη Καιρίδη να κάνει λόγο για «ακρότητες», διερωτώμενος αν η κριτική εντάσσεται στο rebranding του Αλέξη Τσίπρα
Αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής