Πολιτική

Συλλήψεις μελών της στο Σύνταγμα καταγγέλλει η ΛΑΕ

Για σύλληψη πρόκληση του Παναγιώτη Μαντά στο Σύνταγμα κάνει λόγο η ΛΑΕ που μιλά για νέο αυταρχισμό της κυβέρνησης και ζητά την απελευθέρωση όλων των συλληφθέντων.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση η “ ΛΑΕ καταγγέλλει τον νέο αυταρχισμό της κυβέρνησης, με βάση τον οποίο τα ΜΑΤ προέβησαν σε προληπτικές προσαγωγές-συλλήψεις των διαδηλωτών της «Επανεκκίνησης» που μοίραζαν φυλλάδια στο Σύνταγμα, 150 μέτρα μακριά από τη μαθητική διαδήλωση και προέβησαν συγκεκριμένα στην αναίτια σύλληψη του Παναγιώτη Μαντά, μέλους της Πολιτικής Γραμματείας της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑΕ) και του ΔΗΚΚΙ και του αγωνιστή Γιώργου Σταθόπουλου, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών (ΓΑΔΑ)”.

[read4more]

“Είχε προηγηθεί προσπάθεια ελέγχου των προκηρύξεων και απαγόρευσης στον Παναγιώτη Μαντά να μεταβεί στο χώρο του Συντάγματος. Η σύλληψη των δύο αγωνιστών αποτελεί άλλη μία προκλητική ενέργεια της κυβέρνησης, η οποία προσπαθεί να απαγορεύσει την ελεύθερη έκφραση και διαμαρτυρία των πολιτών ακόμα και με προληπτικές προσαγωγές. Η ΛΑΕ καταγγέλλει τις συλλήψεις και ζητά την άμεση απελευθέρωση των αγωνιστών”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Έτσι θα είναι το νέο Μητροπολιτικό πάρκο ΑΕΝΑΟΝ – Μητσοτάκης: Σήμερα μπαίνει τέλος σε μια εκκρεμότητα δεκαετιών
«Η πιο ισχυρή σφραγίδα στο διαβατήριο αξιοπιστίας είναι τα έργα που παραδίδουμε», είπε ο πρωθυπουργός - Υπολογίζεται το έργο να έχει ολοκληρωθεί σε 35 μήνες
Έτσι θα είναι το νέο Μητροπολιτικό πάρκο ΑΕΝΑΟΝ – Μητσοτάκης: Σήμερα μπαίνει τέλος σε μια εκκρεμότητα δεκαετιών
Ανανεώθηκε πριν 45 λεπτά
5
Στη Θεσσαλονίκη ο Αλέξης Τσίπρας: Το σχέδιο τετραετίας των 7,39 δισ. ευρώ και ο κανόνας «καμία δαπάνη χωρίς αποτέλεσμα»
Με το τρίπτυχο «Παράγουμε περισσότερο, μοιράζουμε δικαιότερα, ζούμε καλύτερα» παρουσιάζει το Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης
Αλέξης Τσίπρας 17