Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Συνάντηση Άδωνι με τους εργαζόμενους του “Αττικόν” μετά τα επεισόδια!

Συνάντηση Άδωνι με τους εργαζόμενους του “Αττικόν” μετά τα επεισόδια!

Μπορεί την περασμένη Παρασκευή να κατεγράφησαν αντεγκλήσεις στο νοσοκομείο Αττικόν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, οι δύο πλευρές όμως έκατσαν στο ίδιο τραπέζι για να συζητήσουν τα προβλήματα του νοσοκομείου.

Τα ράντζα που συγκεντρώνονται συνεχώς στους διαδρόμους του νοσοκομείου, οι ελλείψεις προσωπικού, η Μονάδα Νεογνών που είναι υποστελεχωμένη είναι μόνο ορισμένα από τα ζητήματα που έθεσαν τη Δευτέρα λίγα 24ωρα μετά τα επεισόδια στο νοσοκομείο οι εργαζόμενοι του Αττικόν.

Μπορεί την ημέρα επίσκεψης του υπουργού υγείας …συζήτηση να μη έγινε, πραγματοποιήθηκε όμως στα κεντρικά γραφεία του υπουργείου στην οδό Αριστοτέλους.

Οι εργαζόμενοι που καιρό τώρα φωνάζουν για τα αμέτρητα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσηλευτικό ίδρυμα ζήτησαν να στηριχθεί με προσωπικό αλλά και να λυθεί το χρόνιο πρόβλημα με τα ράντζα, πρόβλημα που ξεκινά κυρίως επειδή το νοσοκομείο ξεκινά την εφημερία του με ήδη τα κρεβάτια του καλυμμένα.

Να σημειωθεί ότι την περασμένη Παρασκευή που είχε επισκεφθεί το Αττικόν ο Άδωνις Γεωργιάδης, συναντήθηκε τελικώς μόνο με τη διοίκηση και τους πανεπιστημιακούς του νοσοκομείου χωρίς να πραγματοποιηθεί ουσιαστικός διάλογος.
Ο ίδιος πάντως δήλωσε ότι θα συνεχίσει τις επισκέψεις του στα νοσοκομεία και μάλιστα διευκρίνισε ότι κάθε εβδομάδα θα πηγαίνει σε 3-4 νοσηλευτικά ιδρύματα για να βλέπει από κοντά τα προβλήματα.

Διαβάστε επίσης:

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε