Πολιτική

Συνάντηση Κοτζιά με την υπουργό Εξωτερικών της Κολομβίας την Πέμπτη

Η ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας, με έμφαση στις πολιτικές διαβουλεύσεις μεταξύ των υπουργείων Εξωτερικών επί ζητημάτων αμοιβαίου ενδιαφέροντος, στις μορφωτικές-πολιτιστικές σχέσεις, καθώς και στην οικονομική συνεργασία, θα βρεθεί στο επίκεντρο της αυριανής συνάντησης του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, με την Κολομβιανή ομόλογό του, Μαρία Άνχελα Ολγίν Κουέγιαρ (María Ángela Holguín Cuéllar).
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Πέμπτης, στις 11.30, στο υπουργείο Εξωτερικών, στο πλαίσιο επίσκεψης της υπουργού Εξωτερικών της Κολομβίας στην Ελλάδα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας για την 28η Οκτωβρίου: «Η Ελλάδα μπορεί όχι μόνο να αποτρέπει, αλλά και να κατατροπώνει κάθε απειλή»
Το μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας μετά τη στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη - Η αναφορά στην εθνική ομοψυχία και τα νέα οπλικά συστήματα
Κωνσταντίνος Τασούλας, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, 28η Οκτωβρίου