Πολιτική

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Το Σάββατο η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα

Και θα παραβρεθεί και θα μιλήσει. Ο λόγος για τον πρώην Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου θα παραβρεθεί στο συνέδριο του κόμματος και θα μιλήσει. 

Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και σύμφωνα με πληροφορίες, παρά το γεγονός ότι τα τελευταία 24ωρα είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να μην παραστεί για να μην γίνει μέρος της εσωκομματικής αντιπαράθεσης τελικά αποφάσισε να είναι παρών στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. 

Σε αυτό το οποίο δεν έχει καταλήξει ακόμα ο πρώην Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι αν θα εκφωνήσει ομιλία ή αν θα είναι ένας απλός χαιρετισμός. Όπως και να έχει, η παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα την ώρα που η εσωστρέφεια και οι εντάσεις αποτελούν καθημερινότητα στο κόμμα του αποκτά ιδιαίτερη σημασία. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: «Πήραμε 36 δισ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης, τα χρήματα αυτά δεν θα είχαν επενδυθεί χωρίς επιτελικό κράτος»
«Μειώνουμε το δημόσιο χρέος της χώρας με τον ταχύτερο ρυθμό στην ιστορία οποιασδήποτε οικονομίας στον κόσμο», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο 5ο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, με θέμα «Σύγχρονο Κράτος για όλους»
57
Σκληρή σύγκρουση στη Βουλή για υποκλοπές και Δικαιοσύνη: «Φύγετε, η χώρα δεν αντέχει άλλο» – «Δεν θα στήσουμε ΠΑΣΟΚοδικεία ή ΣΥΡΙΖΟδικεία»
Στη Βουλή μεταφέρθηκε σήμερα (28.04.2026) η πολιτική σύγκρουση για την υπόθεση των υποκλοπών, στον απόηχο της διάταξης του εισαγγελέα του...
Βουλή, Ολομέλεια 6
Χατζηδάκης για υποκλοπές: «Δεν μπορεί να υπάρχει α λα καρτ απόδοση της Δικαιοσύνης»
«Προφανώς ενδιαφέρομαι να μάθω ποιος έδωσε την εντολή παρακολούθησής μου», είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, τονίζοντας ότι η υπόθεση παραμένει ανοιχτή αν υπάρξουν νέα στοιχεία
Κωστής Χατζηδάκης
6