Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Συνταξιούχος σε Λαπαβίτσα: Έχεις μούτρα και τρως;

Συνταξιούχος σε Λαπαβίτσα: Έχεις μούτρα και τρως;

Σκηνές απείρου κάλλους ανάμεσα στον υποψήφιο βουλευτή της Λαϊκής Ενότητας Κώστα Λαπαβίτσα και έναν συνταξιούχο σε δρόμο του Νέου Ψυχικού με αφορμή μια… σπανακοτυρόπιτα!

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης μπροστά σε καφετέρια στο Νέο Ψυχικό. Ο Κώστας Λαπαβίτσας περπατούσε… αμέριμνος, κρατώντας στο χέρι του και τρώγοντας μια σπανακοτυρόπιτα. Μαζί του ήταν ένας ψηλός άνδρας, που επίσης έτρωγε σπανακοτυρόπιτα.

Μέχρι που μπροστά τους εμφανίστηκε ένας συνταξιούχος. Και τότε, άρχισαν όλα! “Έχεις μούτρα και τρως σπανακοτυρόπιτες; Δεν ντρέπεσαι; Θέλεις να μας οδηγήσεις στη δραχμή, να μας αφανίσεις”, είπε στον Κώστα Λαπαβίτσα, που αιφνιδιάστηκε και του είπε πως δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα.

Αλλά ο συνταξιούχος είχε πάρει… φόρα! “Πώς δεν είναι έτσι; Έχεις τα λεφτά σου στην Αγγλία, εκεί εξασφαλισμένα και θέλεις να μας πας στη δραχμή; Για να οικονομήσετε; Είναι ντροπή αυτό που κάνεις”, είπε.

Και τότε, ο κ. Λαπαβίτσας έχασε την ψυχραιμία του. “Ξέρεις ποιος είμαι εγώ; Εγώ έχω λεφτά στην Αγγλία;”.

Μαζί με τον Κώστα Λαπαβίτσα… αγρίεψε και ο ψηλός άνδρας που τον συνόδευε, ο οποίος επιτέθηκε φραστικά στον συνταξιούχο! “Είσαι αλήτης. Αυτό που κάνεις είναι αλητεία”, του είπε.

Ο συνταξιούχος κάτι απάντησε αλλά ο κ. Λαπαβίτσας και ο συνοδός του συνέχισαν το δρόμο τους και τη… σπανακοτυρόπιτά τους!

Πηγή: ΒΗΜΑτοδότης

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε