Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για διαγραφή Κωνσταντίνου Μπογδάνου: Ο Μητσοτάκης το αποφάσισε με καθυστέρηση κι αφού τον εξέθεσε ο Δένδιας

«Με καθυστέρηση δύο εβδομάδων ο κ. Μητσοτάκης θυμήθηκε να διαγράψει από την Κ.Ο. του κόμματός του τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, αφού πρώτα τον εξέθεσε ανεπανόρθωτα ο κ. Δένδιας» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στην πρώτη του αντίδραση μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στο κυβερνών κόμμα.

Και συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ: «Η φασιστική και αποτρόπαια δημοσιοποίηση της λίστας με τα ονόματα νηπίων μεταναστών δεν ήταν ικανή, μέχρι που ο Μπογδάνος άγγιξε και το περιβάλλον του ίδιου του κ. Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, ανέφερε στη Βουλή ότι στις γιορτές μίσους σε Γράμμο – Βίτσι παρευρέθηκε μαζί με την επικεφαλής του Πρωθυπουργικού Γραφείου στη Θεσσαλονίκη, κα Μαρία Αντωνίου, αλλά και τον βουλευτή Καστοριάς της Ν.Δ. Ζήση Τζηκαλάγια.

Συνεπώς, για να είναι ειλικρινής η στάση του κ. Μητσοτάκη, εκτός από τον Μπογδάνο θα πρέπει να διαγράψει άμεσα και τον βουλευτή Τζηκαλάγια και να αποπέμψει την κα Αντωνίου από το Πρωθυπουργικό Γραφείο στη Θεσσαλονίκη, που συμμετείχαν στις γιορτές μίσους μαζί με της Χ.Α. και το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη.

Και μετά ας πάρουν σειρά οι ακροδεξιοί πρωτοκλασάτοι υπουργοί του.

Διαφορετικά, αυτή η σημερινή του απόφαση θα είναι υποκριτική και θα επιβεβαιώνει ότι ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει και ανέχεται ακροδεξιούς στο κόμμα του και την κυβέρνησή του».

Click4more: Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Μονόδρομος η κόκκινη κάρτα» λένε κυβερνητικές πηγές

Θυμίζουμε πως απόψε, Τρίτη 05.10.2021 ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος διαγράφηκε από την ΚΟ της ΝΔ μετά τα όσα είπε στην Βουλή για τον Γράμμο και το Βίτσι, ενώ νωρίτερα ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας, Νίκος Δένδιας, είχε προλάβει να τον «αδειάσει» και μάλιστα με εκκωφαντικό τρόμο στην Βουλή (σ.σ. διαβάστε εδώ όλα όσα έγιναν).

Δείτε όσα είπε ο Νίκος Δένδιας

Δείτε όσα είπε νωρίτερα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης: Η Ελλάδα ασφαλώς αναγνωρίζει το διεθνές ποινικό δικαστήριο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήσει τη χώρα να καταστραφεί
«Το tweet μου για την Eurovision ανέδειξε την αριστερή υποκρισία» είπε ο υπουργός Υγείας για τις αναρτήσεις του για τη Διεθνή Αμνηστία και το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης
Ο Άδωνις Γεωργιαδης 16
Άδωνις Γεωργιάδης και Θάνος Πλεύρης εναντίον Διεθνούς Αμνηστίας και Χάγης: «Αντιδυτικά και αριστεροκρατούμενα όργανα»
«Οι αποφάσεις που λαμβάνουν τα διεθνή δικαστήρια έρχονται σε σύγκρουση με τη βούληση των ευρωπαϊκών λαών και των κυβερνήσεων που εκλέγονται δημοκρατικά», είπε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης και ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Θάνος Πλεύρης 19
Κόντρα ανάμεσα σε Αλεξάνδρα Σδούκου και ΠΑΣΟΚ: «Η πιο αδίστακτη κυβέρνηση» – «Ψάχνετε κάτι για να αντιπαρατεθείτε στην κυβέρνηση»
Στο επίκεντρο της διαμάχης Πειραιώς και Χαριλάου Τρικούπη είναι τα αγροτικά μπλόκα αλλά και οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ με τις δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών αγροτοσυνδικαλιστών
Αλεξάνδρα Σδούκου 20
Καυγάς Γιαννούλη – Βούλτεψη on air: «Αυτό δεν είναι διάλογος, είναι προπαγάνδα» – Πέταξε το μικρόφωνο και έφυγε
Η κόντρα μεταξύ της Σοφίας Βούλτεψη και του Χρήστου Γιαννούλη ξεκίνησε όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε κριτική για τις τετραήμερες χειμερινές διακοπές του πρωθυπουργού με την βουλευτή της ΝΔ να απαντά
Καυγάς Βούλτεψη - Γιαννούλη on air 32