Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για Στόλτενμπεργκ: Η πολιτική Μητσοτάκη έχει οδηγήσει την Ελλάδα στο περιθώριο

«Για άλλη μια φορά ο γγ του ΝΑΤΟ κ. Στόλτενμπεργκ με δηλώσεις του κρατάει ίσες αποστάσεις ανάμεσα στην Τουρκία που αμφισβητεί τις διεθνείς συνθήκες και το Διεθνές Δίκαιο και στην Ελλάδα που τα υπερασπίζεται», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του με αφορμή την συνέντευξη Στόλτενμπεργκ στο ΑΠΕ – ΜΠΕ. 

Όπως σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, με τα όσα είπε ο Γενς Στόλτενμπεργκ «αποδεικνύεται έτσι περίτρανα ότι η πολιτική του πρόθυμου και δεδομένου συμμάχου που ακολουθεί ο κ. Μητσοτάκης, έχει οδηγήσει στο περιθώριο την Ελλάδα, την ώρα που οι “σύμμαχοί” μας σπεύδουν να ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία της Τουρκίας του κ. Ερντογάν».

Η αξιωματική αντιπολίτευση υπογραμμίζει ότι «η κυβέρνηση οφείλει να προστατεύσει τα εθνικά μας συμφέροντα στο ΝΑΤΟ και να μην επιτρέψει η ένταξη της Φινλανδίας και της Σουηδίας να οδηγήσει σε παζάρι με την Τουρκία σε βάρος της πατρίδας μας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Δένδιας για τη συμμετοχή της Ελλάδας στο πρόγραμμα Safe: Δεν έχει νόημα αν δεν έχουμε επιπλέον δημοσιονομικό χώρο
Σύμφωνα με τον Νίκο Δένδια χωρίς επιπλέον χώρο από τον προϋπολογισμό, η συμμετοχή στο «Safe» δεν είναι εφικτή στην παρούσα φάση, ανεξαρτήτως προθέσεων
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας
Παραιτήθηκε ο γραμματέας ΝΕ Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ Λάμπρος Αντωνόπουλος για την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ - «Επέστρεψα τα χρήματα για λόγους ευθιξίας»
«Η επιχειρούμενη από συγκεκριμένους κύκλους σύνδεση του ονόματός μου με το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, γίνεται με αποκλειστικό στόχο να πληγεί το ΠΑΣΟΚ»
Το σήμα του ΠΑΣΟΚ 16
Αυστηρή απάντηση τoυ ΥΠΕΞ στην Άγκυρα για τα θαλάσσια πάρκα: «Ανεδαφικές οι αναφορές σε κλειστές ή ημίκλειστες θάλασσες»
«Το νομικό καθεστώς στο Αιγαίο είναι ξεκάθαρο. Η ελληνική κυριαρχία στην περιοχή αυτή ορίζεται σαφώς και οριστικώς από διεθνή συμβατικά κείμενα», τονίζεται στην ανακοίνωση του ΥΠΕΞ
Το θαλάσσιο Πάρκο στο Νότιο Αιγαίο 34
Θάνος Πλεύρης στη Daily Mail για το μεταναστευτικό: «Δεν είμαστε πια ξενοδοχείο, μην έρχεστε στην Ελλάδα»
«Τώρα τους λέμε ότι αν περάσετε παράνομα με πλοίο στην Ελλάδα, μην περιμένετε άσυλο, αλλά ετοιμαστείτε για πέντε χρόνια φυλακή ή ένα εισιτήριο για επιστροφή στην πατρίδα σας»
Μετανάστες Κρήτη