Συμβαίνει τώρα:
Φωτιά στο αεροδρόμιο του Χίθροου στην Αγγλία - Εκκενώθηκε τερματικός σταθμός
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για Τέμπη: Να απαντήσει η κυβέρνηση ποιοι προώθησαν τα μονταρισμένα ηχητικά

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ επανέρχεται στο θέμα των Τεμπών και ζητά από την κυβέρνηση ποιοι είχαν πρόσβαση στα ηχητικά και ποιοι έκαναν αντίγραφα από το στικάκι με τις συνομιλίες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ποιεί την νήσσαν στο θέμα των Τεμπών λαο ζητά απαντήσεις σε έξι ερωτήματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Έχουν συμπληρωθεί ήδη τρία 24ωρα από τις αποκαλύψεις της εφημερίδας «Το Βήμα της Κυριακής» για την κρατική μονταζιέρα στα ηχητικά των κρίσιμων συνομιλιών πριν από την σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη και η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη εξακολουθεί να ποιεί την νήσσαν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ επαναφέρει τα αμείλικτα ερωτήματα που προκύπτουν μετά τις επιβεβαιωμένες -και από το ίδιο το Μαξίμου- αποκαλύψεις για κοπτοραπτική των ηχητικών που είχαν ως στόχο την χειραγώγηση της κοινής γνώμης και την ενίσχυση του αφηγήματος περί ανθρώπινου λάθους.

Ποιοι είχαν πρόσβαση στα ηχητικά;

Ποιοι παρέλαβαν το στικάκι με τις συνομιλίες και ποιοι έκαναν αντίγραφά του;

Ποιοι συμμετείχαν στο μοντάζ των ηχητικών;

Ποιοι αποφάσισαν να σταλούν τα ηχητικά στις ανακριτικές αρχές με καθυστέρηση δύο ημερών;

Ποιοι τα προώθησαν σε φιλοκυβερνητικά μέσα ενημέρωσης μονταρισμένα;

Ποιος έδωσε στο «Πρώτο Θέμα» λίγες ώρες μετά την τραγωδία το μονταρισμένο υλικό των συνομιλιών;
Ειδικά  το τελευταίο  ερώτημα θα μπορούσε να το απευθύνει ο ίδιος ο Εισαγγελέας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λέει ψέματα για τις προειδοποιήσεις της Κομισιόν για τον ΦΠΑ» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ
«Για να τον ενημερώσουμε, η οδηγία αυτή - 2022/542, - καλεί τη χώρα μας να εφαρμόσει μειωμένους - ή ακόμη και μηδενικούς - συντελεστές ΦΠΑ σε βασικά αγαθά, όπως τρόφιμα και φάρμακα»
Ο Σωκράτης Φάμελλος 2
ΠΑΣΟΚ: Αμετανόητος ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Η χώρα δεν αντέχει άλλο πισωγύρισμα
«Οι πολίτες κουράστηκαν από τα ψέματα και την προπαγάνδα. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες ζητούν συνέπεια, ασφάλεια, αξιοπιστία και εντιμότητα. Έννοιες που κακοποιήθηκαν βάναυσα από το σύστημα Μητσοτάκη»
Σημαία του ΠΑΣΟΚ