Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

ΣΥΡΙΖΑ: Κυβέρνηση σε σύγχυση λόγω ανασχηματισμού

ΣΥΡΙΖΑ: Κυβέρνηση σε σύγχυση λόγω ανασχηματισμού

Στην αντεπίθεση περνάει ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκοντας να αναδείξει ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε σύγχυση, αφού τη μία μέρα ο πρωθυπουργός ανακοινώνει τον ανασχηματισμό της κυβέρνησής του και την επομένη παράγοντες του Μεγάρου Μαξίμου το διαψεύδουν.

«Το πρωί το Μέγαρο Μαξίμου διαρρέει ανασχηματισμό το μεσημέρι τον αναβάλλει. Μέχρι να αποφασίσει ο κ. Μητσοτάκης αν θα καλύψει ή όχι τον κυβερνητικό εκπρόσωπο για τα χρήματα σε ανύπαρκτα ΜΜΕ, ώστε να μπορέσει να κάνει και ανασχηματισμό, ας κάνει κάτι χρήσιμο. Ας απαντήσει άμεσα στην ερώτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και ας δώσει στη δημοσιότητα τη λίστα με τα ποσά που έλαβε το κάθε Μέσο», τόνιζαν πηγές της Κουμουνδούρου.

Click4more Τσίπρας: Η Ελλάδα, δυστυχώς, θα είναι μία από τις χώρες που θα ξεφύγει πιο αργά από την κρίση

Ο Αλέξης Τσίπρας κατέθεσε χθες ερώτηση για τη χρηματοδότηση των ΜΜΕ ζητώντας να δοθεί η λίστα με τα ποσά που διένειμε η κυβέρνηση καθώς, όπως ανέφερε σε ανάρτηση του στο facebook, «οι αλλεπάλληλες αποκαλύψεις για ανύπαρκτα Μέσα που χρηματοδοτήθηκαν εν κρυπτώ, επιβεβαιώνουν πως η κυβέρνηση δεν είχε κανένα κριτήριο».

Στην περιοδεία του στο Κιλελέρ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε ακόμα στη διαφαινόμενη οικονομική κρίση εξ αιτίας της πανδημίας λέγοντας ότι «ούτως ή άλλως, θα είχαμε πρόβλημα, πόσω μάλλον όταν η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης με αποσπασματικότητα, με μια λογική “βλέποντας και κάνοντας” χωρίς να έχει μια προληπτική στάση, χωρίς εμπροστοβαρή και οριζόντια μέτρα».

 «Περάσαμε μια πολύ μεγάλη και δύσκολη μπόρα όλοι μας. Πιστεύω ότι είναι ευτυχές το γεγονός ότι την περάσαμε με τις λιγότερες δυνατές απώλειες. Αυτή είναι μια επιτυχία της χώρας και μια επιτυχία που οφείλεται και στο ότι όλοι μας, οι πολίτες, ο καθένας ξεχωριστά, τήρησε σε πολύ μεγάλο βαθμό, δύσκολα περιοριστικά μέτρα», επεσήμανε ο Αλέξης Τσίπρας.

Click4more Λίστα με τα ΜΜΕ που πήραν χρήματα στην καμπάνια κατά του κορονοϊού ζητεί από τον πρωθυπουργό ο Αλέξης Τσίπρας

Ο ίδιος σημείωσε ότι «το μεγάλο δυστύχημα είναι ότι κάποτε βγήκαμε από τα σπίτια μας. Και αντιμετωπίζουμε την επόμενη μέρα. Και όπως οι συνέπειες της οικονομικής κρίσης παλαιότερα, έτσι και τώρα, δεν θα είναι συμμετρικές για όλους. Η πανδημία ήταν συμμετρική. Αφορούσε όλους, πλούσιους και φτωχούς, βορρά και νότο, σε όλη την Ευρώπη. Οι επιπτώσεις όμως της οικονομικής κρίσης από το σταμάτημα των δραστηριοτήτων της οικονομίας για δύο και πλέον μήνες, δυστυχώς δεν θα είναι συμμετρικές αυτές οι επιπτώσεις. Κάποιοι θα ξεφύγουν πιο γρήγορα από την κρίση, κάποιοι άλλοι θα ξεφύγουμε πιο αργά από την κρίση. Η Ελλάδα, δυστυχώς, θα είναι μία από τις χώρες που θα ξεφύγει πιο αργά από την κρίση».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις