Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Νέο σποτ «Χάου Του» με τη συμμετοχή του (μ)προέδρου Αλέξη Τσίπρα

Το νέο spot της καμπάνιας «Χάου Του» του ΣΥΡΙΖΑ, που απευθύνεται στους νεότερους ψηφοφόρους, ανέβασε ο Αλέξης Τσίπρας, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Σε αυτό, ο νεαρός παρουσιαστής αναρωτιέται πως οι νέοι μπορούν να πάρουν τη ζωή στα χέρια του και του απαντά ο ίδιος ο «μπρό…εδρος». 

Στο νέο βιντεάκι του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζονται τέσσερα ερωτήματα που έχουν τα νέα παιδιά σήμερα και ο νεαρός παρουσιαστής προβληματίζεται στο πως θα μπορούσε να πάρει τη ζωή στα χέρια του. Τότε, εμφανίζεται και ο Αλέξης Τσίπρας. 

«Εύκολο. Όταν έρθει η ώρα πας να ψηφίσεις. Δίκαιο δεν είναι;» λέει ο Αλέξης Τσίπρας, με τον νεαρό να απαντά «δίκαιο είναι μπρό…εδρε».

Δείτε το νέο spot του ΣΥΡΙΖΑ:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: Δεν θα επιτρέψω η χώρα μου να περάσει κρίση σαν αυτή που μας γονάτισε το 2015 – Μερτς: Έχουμε τεράστιο σεβασμό για την Ελλάδα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο πρώτος ευρωπαίος ηγέτης που επισκέφθηκε την Καγκελαρία μετά την εκλογή Μερτς
Κυριάκος Μητσοτάκης και Φρίντριχ Μερτς 22
Ανανεώθηκε πριν 5 ώρες
Μαρινάκης για την έκθεση Καρώνη για τα Τέμπη: «Σήμερα το αφήγημα της συγκάλυψης σύσσωμης της αντιπολίτευσης κατέρρευσε με κρότο»
«Σήμερα ως προς την πραγματογνωμοσύνη μπαίνει ένα επίσημο με στοιχεία με τεκμηρίωση και επιστημονικά δεδομένα τέλος στην πιο χυδαία προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης»
Ο Παύλος Μαρινάκης 8
Η γκρίνια στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, τα «αγκάθια» στον δρόμο για το συνέδριο και οι «παιδικές αρρώστιες της αριστεράς»
Η εσωκομματική αντιπολίτευση ασκεί κριτική στην ηγεσία του κόμματος, παρά το γεγονός ότι όλοι αντιλαμβάνονται ότι δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για διαφωνίες. 
Ο Παύλος Πολάκης, ο Σωκράτης Φάμελλος και ο Νίκος Παππάς
Δημοσκόπηση Interview: Στις 15,9 μονάδες η διαφορά ΝΔ με ΠΑΣΟΚ – Στην τέταρτη θέση έπεσε η Πλεύση Ελευθερίας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση στο ερώτημα «ποιον πολιτικό αρχηγό εμπιστεύεστε περισσότερο για τη διακυβέρνηση της χώρας», ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο «κανένας»
Κάλπη με ψηφοδέλτια στις εκλογές 7