Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: «Βάλτε τέλος στα παρακρατικά φαινόμενα πριν θρηνήσουμε θύματα»!

«Τα ένοπλα τάγματα εφόδου που δρουν ως συμμορίες δεν έχουν καμμία σχέση με την ΕΛ.ΑΣ, το Λιμενικό ή την Εθνοφυλακή, όπως ψευδώς ισχυρίστηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος», αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωση το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνοντας μάλιστα ότι «αυτό επιβεβαίωσαν σήμερα οι αστυνομικές και λιμενικές Αρχές της Λέσβου σε κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ».

Σηκώνει τους τόνους ο ΣΥΡΙΖΑ

Συνεχίζοντας, στην ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισημαίνει πως «την ίδια στιγμή ο ακροδεξιός κατήφορος και η διαχειριστική ανικανότητα της κυβέρνησης έδωσε θάρρος μέχρι και σε Γερμανούς νεοναζί να φθάσουν στη χώρα μας για να πολεμήσουν τους “εισβολείς”».

Click4more: Προκλητικός Ερντογάν: Δεν θέλω να βρεθώ στον ίδιο χώρο με τον Μητσοτάκη

«Καλούμε την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της, να επιβάλει τη νομιμότητα και να βάλει ένα τέλος στα άκρως ανησυχητικά παρακρατικά φαινόμενα, πριν θρηνήσουμε θύματα», καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Καρυστιανού: Το νέο κόμμα που ανακοίνωσε την ημέρα των γενεθλίων της κόρης της Μάρθης και το πρώτο «σποτ» με την κλεψύδρα
«Είμαστε ένα ανεξάρτητο κίνημα πολιτών που γεννιέται από τη βάση, από την κοινή μας ανάγκη να έρθει επιτέλους η αλλαγή», αναφέρει μεταξύ άλλων στο σάιτ του κόμματος
Μαρία Καρυστιανού
Γιάννης Στουρνάρας για πρόωρες εκλογές: «Θα ήταν ένα τεράστιο λάθος εν μέσω πολέμου»
Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας τονίζει ότι η πολιτική σταθερότητα είναι το μεγαλύτερο άυλο κεφάλαιο της χώρας, ενώ προειδοποιεί για τις επιπτώσεις της διεθνούς αστάθειας στην οικονομία
Γιάννης Στουρνάρας