Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Βέλη Ζαχαριάδη σε Σπηλιωτόπουλο – «Άγαρμπο να μας κάνει μαθήματα εσωκομματικής δημοκρατίας»

Με καυστική διάθεση σχολίασε ο Κώστας Ζαχαριάδης ανάρτηση του Άρη Σπηλιωτόπουλου για τις εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων στον ΣΥΡΙΖΑ και την πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Αφορμή για το ξέσπασμα του Κώστα Ζαχαριάδη ήταν η φωτογραφία με τον Στάλιν που ανέβασε στα social media ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«H ιστορία όταν επαναλαμβάνεται γίνεται φάρσα. Ας το έχουν στο μυαλό τους όταν γράφουν περί διαγραφής του Κασσελάκη», έγραψε στην ανάρτησή του ο πρώην υπουργός της ΝΔ και νυν σύμβουλος επικοινωνίας του Στέφανου Κασσελάκη.

«Νομίζω ότι είναι λίγο άγαρμπο ο άνθρωπος που είχε στο ψηφοδέλτιο του για το Δήμο Αθηναίων τον Θάνο Πλεύρη και ήταν εκπρόσωπος τύπου και υπουργός της ΝΔ που χρεοκόπησε τη χώρα να μας κάνει μαθήματα εσωκομματικής δημοκρατίας», γράφει ο Κώστας Ζαχαριάδης στο σχόλιό του.

Και επισημαίνει: «Τελικά ο Άρης Σπηλιωτόπουλος όταν τοποθετείται δημόσια παρεμβαίνει ως τεχνοκράτης της επικοινωνίας ή ως στέλεχος του νέου κόμματος Κασσελάκη;».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το plan b της κυβέρνησης για τους αγρότες με πρόστιμα – Σκέψεις για απάντηση με συλλαλητήριο στο Σύνταγμα
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε λόγο για «παράνομες πράξεις» από τους αγρότες με την κατάληψη των δρόμων και συμπλήρωσε «υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής του νόμου με μια σειρά διατάξεων
Τρακτέρ
32
Τα μηνύματα Μητσοτάκη στους αγρότες: Η προειδοποίηση για άμεσο τερματισμό των μπλόκων και οι αιχμές περί «τραμπούκων»
Ο στόχος της κυβέρνησης είναι να προσέλθουν σε διάλογο αγρότες που εκπροσωπούν όλα τα μπλόκα και ιδανικά εκπρόσωποι συνολικά του αγροτικού κόσμου
Κυριάκος Μητσοτάκης 26
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τραμπουκίζουν αγρότες που θέλουν τον διάλογο για να μη σπάσει το μέτωπο
«Αντιστροφή της πραγματικότητας ότι τους δρόμους κλείνει η Τροχαία» - «Όσο πιο πολύ ταλαιπωρούνται οι πολίτες, τόσο οι αγρότες χάνουν το δίκιο των αιτημάτων τους, πόσο μάλλον όταν αρνούνται να προσέλθουν σε έναν διάλογο»
Κυριάκος Μητσοτάκης
331
Άδωνις Γεωργιάδης: Η Ελλάδα ασφαλώς αναγνωρίζει το διεθνές ποινικό δικαστήριο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήσει τη χώρα να καταστραφεί
«Το tweet μου για την Eurovision ανέδειξε την αριστερή υποκρισία» είπε ο υπουργός Υγείας για τις αναρτήσεις του για τη Διεθνή Αμνηστία και το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης
Ο Άδωνις Γεωργιαδης 21