Πολιτική

Τα μηνύματα της πολιτικής ηγεσίας για το Πάσχα

Οι ευχές όλων ήταν γεμάτες με μηνύματα αγάπης και ενότητας για όλους τους Έλληνες
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με μηνύματα αισιοδοξίας, η πολιτική ηγεσία της χώρας, έκανε ευχές για το Πάσχα, λίγο πριν την Ανάσταση.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, από την Τήνο, τόνισε στο μήνυμά του για το Πάσχα, μεταξύ άλλων ότι «η πατρίδα μας, όπως και ολόκληρος ο κόσμος, αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες. Όμως, μέσα από ένα πνεύμα αυτοπεποίθησης και ενότητας, μπορούμε όλοι μαζί να τις ξεπεράσουμε».

«Ας γιορτάσουμε αυτή τη σπουδαία ημέρα μαζί με τους αγαπημένους μας, ας ξεχάσουμε για λίγο τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες και ας πάρουμε το μήνυμα των ημερών αυτών της Μεγάλης Εβδομάδος για να μπορέσουμε να αντικρύσουμε το προσωπικό μας μέλλον, αλλά και το μέλλον της πατρίδας μας, με μεγαλύτερη αισιοδοξία, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση» συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός στο μήνυμά του.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης είπε μεταξύ άλλων στο μήνυμά του ότι «σε μία εποχή που η ανασφάλεια κυριαρχεί, οι πολεμικές συγκρούσεις πολλαπλασιάζονται, οι κοινωνικές ανισότητες βαθαίνουν και η Δημοκρατία δέχεται σοβαρά πλήγματα, το αναστάσιμο μήνυμα μάς δίνει δύναμη για να σταθούμε όρθιοι με αλληλεγγύη και ελπίδα».

Η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου έστειλε από την Θεσσαλία το μήνυμά της για την Ανάσταση, που φέτος συμπίπτει με τα γενέθλια της Πλεύσης Ελευθερίας.

«Αυτές τις όμορφες και γιορτινές μέρες, που συμβολίζουν την αγάπη, την αλληλεγγύη, τη νίκη του καλού, τη νίκη της ζωής, ας δώσουμε όλη μας την αγάπη σε εκείνους που έχουν ανάγκη, ας δείξουμε όλη μας την αλληλεγγύη σε εκείνους που βασανίζονται, ας έχουμε πρώτη μας προτεραιότητα τα παιδιά και τους αδύναμους ανθρώπους κι ας γιορτάσουμε όλοι μαζί με αισιοδοξία» τόνισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Σήμερα είναι μια μεγάλη γιορτή. Γιορτή της Ορθοδοξίας, της Ελλάδας και της Άνοιξης. Της οικογένειας, των φίλων, της ελληνικής φύσης», αναφέρει στο μήνυμά του για το Πάσχα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος.

«Και ίσως κάποιοι να πουν πως οι πολιτικές δηλώσεις περισσεύουν. Μα το Πάσχα είναι μια γιορτή συνδεδεμένη με το φως και την ελπίδα. Την ελπίδα της καινούργιας ζωής, μετά τα πάθη και τον Γολγοθά. Την ελπίδα της αναγέννησης», σημείωσε ο Σωκράτης Φάμελλος.

«Με την ορμή του αγώνα ενάντια στο σύστημα που γεννά κέρδη για τους λίγους και πάθη για τους πολλούς, ανοίγουμε τον δρόμο για τη ριζική αναγέννηση της κοινωνίας, για να θριαμβεύσουν οι ανάγκες μας και οι ζωές μας» δήλωσε για το Πάσχα ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Χρόνια πολλά σε όλους και όλες! Καλό Πάσχα! Καλή Ανάσταση Λαών!» κατέληξε στο μήνυμά του ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Συνταγματική Αναθεώρηση: Στην επόμενη Βουλή θα κριθεί η τύχη της – Δεν συγκέντρωσαν 180 ψήφους οι διατάξεις που περιείχε η πρόταση της ΝΔ
Οι διατάξεις προς αναθεώρηση που περιείχε η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας δεν συγκέντρωσαν 180 ψήφους, οι περισσότερες έλαβαν από 158 έως 161 ψήφους
Ολομέλεια της Βουλής 22
Συνταγματική Αναθεώρηση: Με τις ψήφους των βουλευτών της ΝΔ και ανεξάρτητων πέρασαν οι προτεινόμενες διατάξεις – «Παρών» από Μπακογιάννη στο άρθρο 30 για τον ΠτΔ
Οι διατάξεις προς αναθεώρηση που περιείχε η πρόταση της ΝΔ δεν συγκέντρωσαν 180 ψήφους, οι περισσότερες έλαβαν από 158 έως 161 ψήφους
Ψηφοφορία στη Βουλή για τη Συνταγματική Αναθεώρηση
Άδωνις Γεωργιάδης σε Παύλο Πολάκη: Καλά κάνεις και φοβάσαι, σε όσα δικαστήρια βρεθήκαμε αντιμέτωποι εγώ κέρδισα εσύ έχασες
«Το μόνον για το οποίο λυπούμαι είναι ότι θα χρειαστούν κάποιοι μήνες για να γίνουν όλα σωστά και όταν θα αρχίσουν τα δικαστήρια δεν θα είσαι και βουλευτής να σε βλέπω από κοντά» γράφει στην ανάρτησή του ο υπουργός Υγείας
Άδωνις Γεωργιάδης και Παύλος Πολάκης