Σάββατο, 20 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Τάκης Θεοδωρικάκος: Θα δώσουμε μάχη για την αντιμετώπιση της αισχροκέρδειας και την αποκλιμάκωση των τιμών

Τάκης Θεοδωρικάκος: Θα δώσουμε μάχη για την αντιμετώπιση της αισχροκέρδειας και την αποκλιμάκωση των τιμών

Με αφορμή την τοποθέτηση του στη θέση του υπουργού Ανάπτυξης, ο Τάκης Θεοδωρικάκος σε ανάρτηση του στα social media ευχαριστεί τον πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο του, ενώ ταυτόχρονα αναφέρει ότι θα εργαστεί σκληρά προκειμένου να ανταποκριθεί στα νέα του καθήκοντα.

«Ευχαριστώ τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη και την επιλογή να μου αναθέσει τα κρίσιμα καθήκοντα του υπουργού Ανάπτυξης. Θα κάνω τα πάντα για να ανταποκριθώ στην αποστολή που μου ανέθεσε, εργαζόμενος σκληρά και με αίσθημα ευθύνης. Συντονίζοντας τη δράση των υπηρεσιών και τη συνεργασία με το καταναλωτικό κίνημα, τους πολίτες και την υγιή επιχειρηματικότητα, θα δώσουμε τη μάχη για την αντιμετώπιση της αισχροκέρδειας και την αποκλιμάκωση των τιμών» αναφέρει στην ανάρτηση του ο κ. Τάκης Θεοδωρικάκος.

Στην συνέχεια προσθέτει… «Ταυτόχρονα θα ενισχύσουμε την προώθηση των απαραίτητων πολιτικών για το εμπόριο, τη βιομηχανία, την έρευνα, την καινοτομία και την προσέλκυση επενδύσεων με στόχο τη συμβολή στη βιώσιμη ανάπτυξη. Σύμφωνα με το νέο αναπτυξιακό μοντέλο που δημιουργούμε στην πατρίδα μας. Προχωράμε σταθερά μπροστά».
 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις