Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ταραντίλης: Χυδαίο ο Τσίπρας να κατηγορεί για συγκάλυψη καταγγελλόμενων

Ταραντίλης: Χυδαίο ο Τσίπρας να κατηγορεί για συγκάλυψη καταγγελλόμενων

Ευθεία επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για την ανάρτηση που έκανε νωρίτερα και με την οποία καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δώσει εξηγήσεις για τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου εξαπέλυσε ο Χρήστος Ταραντίνλης.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτηρίζει χυδαία και υποκριτική την ανάρτηση που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας. Μάλιστα ο Χρήστος Ταραντίλης κατηγορεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι επιχειρεί να εκμεταλλευτεί πολιτικά τον πόνο κακοποιημένων ανθρώπων.

«Είναι πραγματικά χυδαίο και συνάμα υποκριτικό να προσπαθεί ο κ. Τσίπρας να εκμεταλλευτεί πολιτικά τον πόνο κακοποιημένων ανθρώπων απευθύνοντας κατηγορίες για δήθεν κάλυψη καταγγελλόμενων προσώπων» αναφέρει ο Χρήστος Ταραντίλης σε δήλωσή του, απαντώντας στην ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα.

Click4more Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης να δώσει εξηγήσεις, γιατί η Μενδώνη κάλυπτε τον Λιγνάδη;

«H ελληνική κοινωνία σοκαρισμένη παρακολουθεί τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις για κακοποιήσεις, σεξουαλικές παρενοχλήσεις και για εγκλήματα διαφόρων ειδών. Τα στόματα άνοιξαν και το πέπλο σιωπής, που σκέπαζε επί δεκαετίες σκοτεινές υποθέσεις, έδωσε τη θέση του στο θάρρος και την τόλμη για να έρθουν στο φως όσα έμεναν κρυμμένα» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε ακόμη και στο πρόσφατο παρελθόν, όταν υποθέσεις που αποκαλύπτονταν κουκουλώνονταν, η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν δίπλα στα θύματα της κακοποίησης, τα ενθάρρυναν να μιλήσουν και να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη και εξετάζουν και νομοθετικά μέτρα προκειμένου να αντιμετωπιστούν τέτοια φαινόμενα», προσθέτει.

Και αναφερόμενος στην ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα, ο Χρήστος Ταραντίλης καταλήγει: «Είναι πραγματικά χυδαίο και συνάμα υποκριτικό να προσπαθεί ο κ. Τσίπρας να εκμεταλλευτεί πολιτικά τον πόνο κακοποιημένων ανθρώπων απευθύνοντας κατηγορίες για δήθεν κάλυψη καταγγελλόμενων προσώπων. Άλλωστε, η γνωστή υπόθεση με τον Πρεσβευτή της Βενεζουέλας στην Ελλάδα, που είχε απασχολήσει την επικαιρότητα, είναι πολύ πρόσφατη για να ξεχαστεί. Πρόκειται για ανάρτηση-ντροπή. Όσο επιμένει να μιλά ο κ. Τσίπρας με αυτό τον τρόπο, τόσο εκτίθεται».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις