Πολιτική

Θάνος Πλεύρης: Η αλήθεια για την Υγεία με αριθμούς

Την αλήθεια -όπως λέει ο ίδιος σε σημερινή (31.03.2023) ανάρτησή του στο Twitter- για την Υγεία με αριθμούς, παρουσιάζει ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης υπογραμμίζοντας πως «η διασφάλιση των πόρων σημαίνει πραγματική στήριξη στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και το ΕΣΥ».

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτει ο Θάνος Πλεύρης, η Νέα Δημοκρατία ως κυβέρνηση διέθεσε για την Υγεία 1,4 περισσότερα δισ. ευρώ από ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης, από τα ίδια στοιχεία φαίνεται -σύμφωνα με τον κ. Πλεύρη- πως αυξήθηκε για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια ο μισθός των γιατρών κατά 10% και έγιναν πάνω από 15.000 προσλήψεις τα τελευταία χρόνια στον χώρο της Υγείας.

Ο κ. Πλεύρης επισημαίνει, ακόμα, πως διασφαλίστηκαν πάνω από 1,5 δισ. ευρώ για την Υγεία από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σκληρή σύγκρουση στη Βουλή για υποκλοπές και Δικαιοσύνη: «Φύγετε, η χώρα δεν αντέχει άλλο» – «Δεν θα στήσουμε ΠΑΣΟΚοδικεία ή ΣΥΡΙΖΟδικεία»
Στη Βουλή μεταφέρθηκε σήμερα (28.04.2026) η πολιτική σύγκρουση για την υπόθεση των υποκλοπών, στον απόηχο της διάταξης του εισαγγελέα του...
Βουλή, Ολομέλεια 5
Χατζηδάκης για υποκλοπές: «Δεν μπορεί να υπάρχει α λα καρτ απόδοση της Δικαιοσύνης»
«Προφανώς ενδιαφέρομαι να μάθω ποιος έδωσε την εντολή παρακολούθησής μου», είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, τονίζοντας ότι η υπόθεση παραμένει ανοιχτή αν υπάρξουν νέα στοιχεία
Κωστής Χατζηδάκης
Τσουκαλάς για υποκλοπές και Εξεταστική: «Θα καλέσουμε Γεωργιάδη, Χατζηδάκη, Δένδια και μια σειρά στόχων παρακολούθησης»
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ άσκησε κριτική στην απόφαση του Αρείου Πάγου και κάλεσε τα πολιτικά πρόσωπα που παρακολουθήθηκαν να κινηθούν δικαστικά
Κώστας Τσουκαλάς, ΠΑΣΟΚ