Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Θέμος Αναστασιάδης: Έτσι τον αποχαιρέτισε ο Αντώνης Σαμαράς

Θέμος Αναστασιάδης: Έτσι τον αποχαιρέτισε ο Αντώνης Σαμαράς

Με 14 λέξεις ο Αντώνης Σαμαράς είπε το δικό του «αντίο» σε έναν άνθρωπο με τον οποίο τον ένωνε φιλία 40 ετών. Ο Θέμος Αναστασιάδης έχασε, το βράδυ της Τρίτης (22.01.2019) τη μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία 61 ετών.

Η είδηση πως ο Θέμος Αναστασιάδης έχασε τη μάχη για τη ζωή συγκλόνισε όσους τον γνώριζαν. Ανάμεσα σε αυτούς και ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

Με μια ανάρτησή του στα social media, ο πρώην πρωθυπουργός αποχαιρέτισε τον εκλιπών με 14 λέξεις: «Φίλοι 40 χρόνια σχεδόν. Απόψε, η μόνη είδηση από εσένα χωρίς χιούμορ. Αντίο Θέμο», έγραψε.

Μέσω twitter αποχαιρέτισε τον Θέμο Αναστασιάδη και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, όπως και ο Ανδρέας Λοβέρδος, με τον οποίο υπήρξαν και συμφοιτητές. “Αντίο φίλε! Την στενοχώρια δεν την άντεξες. Φίλοι και συμφοιτητές αποχαιρετούμε σήμερα τον Θέμο Αναστασιάδη και του ευχόμαστε καλό ταξίδι“, έγραψε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Με μια λιτή ανακοίνωση, το Ποτάμι εξέφρασε τη λύπη του για το θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη. “Το Ποτάμι εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια του Θέμου Αναστασιάδη  σε ηλικία μόλις 61 ετών. Θερμά συλλυπητήρια στους φίλους και συναδέλφους του στο Πρώτο Θέμα. Κουράγιο στην οικογένειά του“, αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος.

Το “αντίο” από τον δημοσιογραφικό κόσμο

Τα social media γέμισαν μηνύματα θλίψης από ανθρώπους που είχαν γνωρίσει και συνεργαστεί με τον Θέμο Αναστασιάδη. Μηνύματα θρήνου για εκείνον που έφυγε και συμπαράστασης για την οικογένειά του, τη σύζυγο και τα παιδιά του.

Στην ανάρτησή του, ο Σταμάτης Μαλέλης δεν θυμήθηκε μόνο τις τηλεοπτικές επιτυχίες που έκανε ο Θέμος Αναστασιάδης αλλά και το πόσο του είχε σταθεί στις δύσκολες στιγμές του. “Σ’ αγαπάω πολύ, θα μου λείψεις” ήταν οι λέξεις που “έκλεισαν” το μήνυμά του και ράγισαν καρδιές.

Η Λίζα Δουκακάρου θυμήθηκε τα βράδια στη Φωκυλίδου “με γέλια και φωνές”, ενώ η Ειρήνη Νικολοπούλου πως τον έπεισε να βγει στην τηλεόραση, κάποτε στο Mega.

Ο Θέμος Αναστασιάδης άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη, 22 Ιανουαρίου, σε νοσοκομείο της Ζυρίχης, όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα. Ήταν 61 ετών.

Τους τελευταίους μήνες, ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας Πρώτο Θέμα πάλευε με τον καρκίνο. Έδωσε μάχη για να νικήσει την αρρώστια και εξαιτίας της είχε σταματήσει την αρθρογραφία του στο Πρώτο Θέμα, ενώ είχε ταξιδέψει εκτός από την Ελβετία και στις ΗΠΑ.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις