Πολιτική

Θετικός στον κορονοϊό ο γιος του Αλέξη Τσίπρα, Ορφέας

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο κορονοϊός έφτασε και στο… σπίτι του Αλέξη Τσίπρα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτησή του στο Facebook έκανε γνωστό ότι ο γιος του Ορφέας βρέθηκε θετικός και άρα όλη η οικογένεια μπαίνει σε καραντίνα!

Ο γιος του Αλέξη Τσίπρα εμφάνισε το βράδυ του Σαββάτου ελαφρά συμπτώματα, σήμερα (24.01.2021) έκαναν το τεστ και το απόγευμα έμαθαν ότι ο μικρός Ορφέας είναι θετικός στον κορονοϊό. 

Ο Αλέξης Τσίπρας, η Μπέτυ Μπαζιάμα και ο μεγάλος τους γιος, ο Φοίβος, ήταν αρνητικοί. 

Ο μικρός είναι καλά, όπως αναφέρει στην ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι γιατροί, πάντως, και παρά το ότι έχει κάνει και τις δυο δόσεις του εμβολίου, συνέστησαν στον Αλέξη Τσίπρα να μείνει προληπτικά σε καραντίνα. “Είμαι βέβαιος ότι όλα θα πάνε καλά”, καταλήγει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: Η παραβατικότητα στα πανεπιστήμια θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται από την κανονική αστυνομία
«Για εμένα, όταν στο ζύγι μπαίνει η ασφάλεια πολίτη, φοιτητή, καθηγητή, με όλες αυτές τις ψευτο-ευαισθησίες της αριστεράς και της υποτιθέμενης προόδου, η ασφάλεια και η εφαρμογή του νόμου πρέπει να μπαίνει παραπάνω»
Ο Παύλος Μαρινάκης
Έλενα Ακρίτα για τη δήλωση της Βάσιας Αναστασίου για τον Αλέξη Τσίπρα: Αυτό λέγεται λεκτική πατσαβούρα επιπέδου Λατινοπούλου
Αφορμή για την επίθεση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην πολιτεύτρια του ΠΑΣΟΚ η δήλωσή της «να πω στον κ. Τσίπρα να λουστεί κανά δυο φορές γιατί έχει βάψει το μαλλί και είναι αρκετά έντονη η μπογιά»
Η Έλενα Ακρίτα 21
Nέο δόγμα για το μεταναστευτικό δρομολογεί η κυβέρνηση – Σκανάρισμα, κράτηση και επιστροφές
Σύμφωνα με το νέο νομοσχέδιο θα γίνεται εξακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας τους, θα λαμβάνονται τα βιομετρικά δεδομένα τους, ενώ θα γίνονται και έλεγχοι ασφαλείας αλλά και υγειονομικοί έλεγχοι
Μετανάστες