Πολιτική

Θύμιος Λυμπερόπουλος: Αν μου το ζητήσει ο Τσίπρας, θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές

Ορθάνοιχτο άφησε το ενδεχόμενο να πολιτευτεί με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές ο Πρόεδρος του ΣΑΤΑ, Θύμιος Λυμπερόπουλος.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του News247 ο Θύμιος Λυμπερόπουλος έπλεξε το εγκώμιο του Αλέξη Τσίπρα για τον οποίο είπε ότι έβαλε τάξη στον κλάδο και έλυσε ένα χρόνιο πρόβλημα των οδηγών ταξί.

“Ο Τσίπρας μου έλυσε το θέμα να μην με εκμεταλλεύονται οι πολυεθνικές” είπε και πρόσθεσε πως “αποδεικνύει ότι είναι ένας πολιτικός που πρέπει να τον αγκαλιάσει η κοινωνία”.

Απαντώντας σε ερώτηση αν θα κατέβαινε υποψήφιος ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ είπε χαρακτηριστικά: “Αν χρειάζεται να υπερασπιστώ τον κλάδο και μου το ζητήσει ο Τσίπρας, θα το επιδιώξω”.

«Είδα τον Καραμανλή την προηγούμενη εβδομάδα»

Παράλληλα αποκάλυψε ότι είχε δύο φορές αρνηθεί πρόταση από τον Κώστα Καραμανλή να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση αποκάλυψε ότι είχε πολύ καιρό να επικοινωνήσει με τον πρώην πρόεδρο της ΝΔ, ωστόσο τον επισκέφτηκε την προηγούμενη εβδομάδα.

«Υπηρέτης του ΔΝΤ ο Μητσοτάκης»

Ο Θύμιος Λυμπερόπουλος μίλησε με σκληρές εκφράσεις για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. “Έχουμε να επιλέξουμε μεταξύ υπηρέτη του ΔΝΤ και του υπηρέτη του ευρωπαϊκού δικαίου” είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι ο κόσμος των ταξί που ήταν στη ΝΔ σήμερα είναι με τον Τσίπρα.

“Ο Τσίπρας είπε ότι εκπροσωπώ τη λαϊκή δεξιά των τιμίων ανθρώπων που έδιωξε ο Μητσοτάκης γιατί ήθελε να εφαρμόσει τακτικές του ΔΝΤ” συμπλήρωσε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η ΕΛΑΣ επιμένει για τα δάνεια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και ζητά δέσμευση της κρατικής χρηματοδότησης και αποζημιώσεων βουλευτών
Το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα προτείνει δέσμευση του 80% της κρατικής χρηματοδότησης των υπερχρεωμένων κομμάτων και υποχρεωτική απόδοση του 50% της βουλευτικής αποζημίωσης
ΕΛΑΣ 5
ΠΑΣΟΚ κατά Αλέξη Τσίπρα: «Rebranding αγκαλιά με τα συμφέροντα» – Νέα σύγκρουση για τη χρηματοδότηση της ΕΛΑΣ
Σκληρή απάντηση της Χαριλάου Τρικούπη στις αιτιάσεις της Αμαλίας - «Οι πολίτες μπορούν να βγάλουν τα συμπεράσματά τους», αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης
ΠΑΣΟΚ
Κοινή ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ με Χαρίτση, Ηλιόπουλο και μέλη της Νέας Αριστεράς – Εκτός η Κασιμάτη
Το κείμενο αφορά την ψηφιακή πλατφόρμα που έθεσε σε λειτουργία η Περιφέρεια Αττικής για την καταγραφή κατοίκων των Προσφυγικών και περιλαμβάνει καταγγελίες για ελλιπή προστασία προσωπικών δεδομένων
Δούρου, Χαρίτσης, Τσακαλώτος, Κασιμάτη