Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Τι κέφι! “Πάρτυ” στο Μαξίμου με “μασάζ” στους βουλευτές [pics]

Τι κέφι! “Πάρτυ” στο Μαξίμου με “μασάζ” στους βουλευτές [pics]

Σε απόλυτο βραδυνό προορισμό μετατρέπεται απόψε το Μέγαρο Μαξίμου, αφού κυβερνητικοί βουλευτές προσκλήθηκαν από τον Αλέξη Τσίπρα για “χαλαρή” συζήτηση και ολίγον… πολιτικό μασάζ.

Σύσσωμη η κυβερνητική πλειοψηφία βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου. Με αφορμή την επανέναρξη πριν από λίγες ημέρες των εργασιών της Βουλής, ο Αλέξης Τσίπρας έχει προσκαλέσει απόψε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τους βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τον πρόεδρο του κόμματος Πάνο Καμμένο, για μια συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων σε χαλαρό κλίμα.

Οι πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν πως η αποψινή συνάντηση θα έχει ως στόχο και το απαιτούμενο… μασάζ στους βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας, αφού τα μέτρα που έρχονται (και φυσικά πρέπει να υπερψηφιστούν) είναι πολλά και αρκετά “επώδυνα”.

Η συνάντηση στο Μ. Μαξίμου είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 21:30 και στο σημείο κατέφθασαν από νωρίς πολλοί βουλευτές, με το παραπολιτικό κομμάτι της υπόθεσης να “κλέβει τη παράσταση”, μιας και όπως προαναφέραμε, το κλίμα είναι… χαλαρό.

Οι παρουσίες

Στο Μαξίμου βρίσκονται ήδη ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, αλλά και ο υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος.

Παρόντες επίσης ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής, αλλά και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, για τον οποίο μάλιστα υπήρξαν και κάποια… σχόλια από τους δημοσιογράφους.

Πιστή στο ραντεβού των… 21:30 ήταν η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Θεανώ Φωτίου, ενώ οι γυναίκες βουλευτίνες που έχουν επίσης καταφθάσει είναι η Θεοδώρα Τζάκρη -που εντυπωσίασε με την εμφάνισή της- η Ελένη Αυλωνίτου, αλλά και η Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Παρών και ο υπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, την ώρα που η “παρέλαση” κυβερνητικών βουλευτών συνεχίζεται…

 

Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε