Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Τι τηλεθέαση έκανε ο Τσίπρας στην ΕΡΤ

Τι τηλεθέαση έκανε ο Τσίπρας στην ΕΡΤ

Η τηλεθέαση που έκανε η πρώτη συνέντευξη του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα μετά τις εκλογές έχει δυο αναγνώσεις. Ήταν καλή για τα δεδομένα της ΕΡΤ και κακή για τον κ. Τσίπρα ο οποίος έχει συνηθίσει, όπως άλλωστε έχει πει και ο ίδιος πολλές φορές, σε υψηλές τηλεθεάσεις.

Η συνέντευξη που παραχώρησε στον Σεραφείμ Κοτρώτσο και την εκπομπή«Επόμενη Μέρα», στην ΕΡΤ ο κ. Τσίπρας μπορεί να έβγαλε ειδήσεις το βράδυ της Τρίτης (04/06/2019) αλλά το κοινό δεν την προτίμησε. Η εκπομπή ξεκίνησε στις 22.00 και τελείωσε τα μεσάνυχτα.

Η επίδοση του 10,6% στο σύνολο για την ΕΡΤ σε ώρα prime time, όπως ονομάζεται, θεωρείται πολύ καλή, αλλά για τα στάνταρ του κ. Τσίπρα δεν είναι. Και ίσως αυτό που θα έπρεπε να προβληματίζει είναι το γεγονός ότι στο δυναμικό κοινό το ποσοστό άγγιξε μετά βίας το 6% κάνοντας 5,9%.

Για παράδειγμα σχεδόν ένα μήνα πριν στην συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον Alpha ο πρωθυπουργός είχε κάνει πολύ υψηλή τηλεθέαση όπως και άλλες συνεντεύξεις του πρωθυπουργού το τελευταίο διάστημα αλλά και παλαιότερα με εκείνη

Media Τελευταίες ειδήσεις