Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Τηλεφωνήματα Τσίπρα σε Γεννηματά και Βελόπουλο για το Πολυτεχνείο

Τηλεφωνήματα Τσίπρα σε Γεννηματά και Βελόπουλο για το Πολυτεχνείο

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σε συνέχεια των χθεσινών του τηλεφωνικών επαφών με τον Γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα και του ΜΕΡΑ 25, Γιάνη Βαρουφάκη, είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, κα Φώφη Γεννηματά και της Ελληνικής Λύσης, κ. Κυριάκο Βελόπουλο.

Κατά τις συνομιλίες, ο κ. Τσίπρας εξέφρασε την ανησυχία του για την στάση της κυβέρνησης και την κλιμακούμενη προσπάθεια πόλωσης του πολιτικού κλίματος, με αποκορύφωμα την αντισυνταγματική διάταξη απαγόρευσης των συναθροίσεων με απόφαση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, ανησυχία την οποία σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, συμμερίστηκαν και οι δύο πολιτικοί αρχηγοί.

Ο κ. Τσίπρας στους συνομιλητές του υπογράμμισε ότι με δεδομένη την έξαρση της πανδημίας, η καθιερωμένη πορεία του Πολυτεχνείου δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί, αλλά συμβολικές πρωτοβουλίες για την επέτειο, με ευθύνη για την τήρηση των μέτρων προστασίας, μπορούν και πρέπει να πραγματοποιηθούν. Η εκ προοιμίου δε απαγορευσή τους από τον κο Μητσοτάκη, απαντά μονάχα σε σχεδιασμούς τεχνητής όξυνσης, πόλωσης και αποπροσανατολισμού από τις σοβαρότατες κυβερνητικές ευθύνες για την εξέλιξη της πανδημίας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις