Πολιτική

Τηλεοπτικές άδειες: Φουλ της ειρωνείας η απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στον Σταύρο Θεοδωράκη

Με δηκτικό τρόπο σχολιάζουν κυβερνητικοί κύκλοι τις δηλώσεις του επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρου Θεοδωράκη, σχετικά με το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες.

Ασκώντας κριτική αναφέρουν ειδικότερα ότι “ο κ. Θεοδωράκης επέλεξε να εκφράσει την αντίθεσή του σε ένα νομοσχέδιο, κομβικό για τη διαφανή διαχείριση των συχνοτήτων στην Ελλάδα”. Επισημαίνουν επιπλέον ότι πρόκειται για “ένα νομοσχέδιο που έρχεται κατόπιν κοινωνικής απαίτησης για το ξεκαθάρισμα του θολού ραδιοτηλεοπτικού τοπίου”, “δημοσιευμένο, μάλιστα, εδώ και μήνες, προ εκλογών”. 

“Σε κάθε περίπτωση, συμφωνούμε με την άποψή του ότι «η χώρα πρέπει να πάψει να πηγαίνει από διαπλοκή σε διαπλοκή»”, συνεχίζουν οι ίδιοι κύκλοι, για να υπογραμμίσουν ότι “γι’ αυτό, άλλωστε, οι Έλληνες πολίτες έφεραν για δεύτερη φορά τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση και έκριναν ότι η Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ, αλλά και ό,τι εκφράζει το Ποτάμι, πρέπει να μην ξαναβρεθούν στην εξουσία”.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα Πολάκη - Παπαθανάση στη Βουλή για τον Πιερρακάκη στο Eurogroup: «Θα γίνει πιο μισητός και από τον Ντάισελμπλουμ», «εσείς χειροκροτούσατε τον Βαρουφάκη»
Η επίθεση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για την εκλογή του υπουργού Εθνικής Οικονομίας στην προεδρία του Eurogroup προκάλεσε το «καρφί» του αναπληρωτή υπουργού
Ο Παύλος Πολάκης 6
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απαντά στους αγρότες: Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα, μελετάμε επιπλέον μέτρα ενίσχυσης
«Τα μπλόκα δεν υπηρετούν τα αιτήματα των αγροτών. Αντίθετα, τα υπονομεύουν», υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός, επισημαίνοντας πως η εξυγίανση του ΟΠΕΚΕΠΕ ξεβολεύει αρκετούς
Κυριάκος Μητσοτάκης 153
Live η συζήτηση στη Βουλή για τον Προϋπολογισμό 2026
Η συζήτηση αναμένεται να ολοκληρωθεί το βράδυ της Τρίτης με τις παρεμβάσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, των αρχηγών των κοινοβουλευτικών ομάδων και την τελική ονομαστική ψηφοφορία
Αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής