Πολιτική

Την Τρίτη οι επίσημες ανακοινώσεις για τον πολιτικό φορέα του Δημήτρη Καμμένου

Νέο πολιτικό δημιουργεί ο ανεξάρτητος - πλέον - βουλευτής Δημήτρης Καμμένος, μαζί με τον πρώην γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Σαμαρά Τάκη Μπαλτάκο. Η επίσημη ανακοίνωση του πολιτικού φορέα θα γίνει την Τρίτη (02.10.2018) στο ξενοδοχείο Plazzα στο Σύνταγμα στις 12 το μεσημέρι.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Καμμένος, ο νέος φορέας θα κινείται στα “δεξιά” της ΝΔ και θα φθάνει μέχρι τον χώρο της Χρυσής Αυγής, συσπειρώνοντας άτομα που δεν είναι νεοναζί και φασίστες.

Σε ερώτηση, εάν μετέχουν στον πολιτικό φορέα και άλλοι βουλευτές, ο κ. Δημήτρης Καμμένος ανέφερε πως προς το παρόν μετέχουν φίλοι, αφήνοντας έτσι όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον ανοικτά σε όσους θελήσουν να ενταχθούν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κομισιόν για Αβραμόπουλο και Qatargate: «Δεν έγινε εσωτερική έρευνα, μόνο έλεγχοι συμμόρφωσης»
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διευκρινίζει ότι το 2022 έλεγξε μόνο την τήρηση των όρων για τη συμμετοχή του πρώην επιτρόπου στη Fight Impunity - Τι είχε υποστηρίξει ο ίδιος και οι εξηγήσεις για τους «κερατάδες»
Δημήτρης Αβραμόπουλος
Παπανικολάου για «Ελπίδα για τη Δημοκρατία»: «Κλειστή παρέα το κόμμα Καρυστιανού, με καθοδηγητές πρώην στελέχη της Νίκης»
Ο πτέραρχος ε.α. εξήγησε γιατί αποσύρει τη στήριξή του, μιλώντας για απουσία συλλογικών οργάνων, προγράμματος και σαφών θέσεων στα εθνικά θέματα
Μαρία Καρυστιανού
Μητσοτάκης: «Συνοδηγό σε αγωνιστικό θα επέλεγα τον Τσίπρα γιατί έχει κάνει τόσες πιρουέτες που με εμένα οδηγό δεν θα ζαλιζόταν»
Σε μια διαφορετική συνέντευξη, στην πίστα της υπερειδικής του Ράλλυ Ακρόπολις, ο πρωθυπουργός μίλησε για αυτοκίνηση, οδική ασφάλεια, αλκοτέστ και Formula 1
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ
22