Πολιτική

Το αιχμηρό σκίτσο του Economist για τον Αλέξη Τσίπρα

Το περιοδικό Economist με έναν αιχμηρότατο τρόπο και με ένα άκρως ειρωνικό σκίτσο ασχολείται με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

O τίτλος του σκίτσου είναι ιδιαίτερα αιχμηρός για τον Έλληνα πρωθυπουργό “Ο Αλέξης Τσίπρας δεν ήταν το όνειρο που πίστεψε η Ελλάδα”.

Το περιοδικό ασχολείται με τις διαπραγματεύσεις του Αλέξη Τσίπρα για το θέμα του ελληνικού χρέους. Τον δείχνει να παίζει χαρτιά σε ένα τραπέζι ολόγυμνο και να έχει στα χέρια του μόνο ένα χαρτί. Ο αντίπαλός του από την άλλη πλευρά έχει χαρτιά και συγκεκριμένα 4 άσους.

Στο ίδιο σκίτσο φαίνονται δύο γυναίκες πίσω από τον Αλέξη Τσίπρα με τη μία να αναρωτιέται πότε θα υπάρξει αποτέλεσμα στη διαπραγμάτευση της Ελλάδας για το χρέος, ενώ η δεύτερη της απαντά “σύντομα πιστεύω”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μακάριος Λαζαρίδης: «Δεν υπάρχει καμία δική μου παράνομη πράξη – Ένα διοικητικό λάθος 20 ετών βαφτίστηκε πολιτικό σκάνδαλο»
Ο κ. Λαζαρίδης κατέθεσε τα σχετικά έγγραφα στα πρακτικά της Βουλής - «Δεν υφίσταται κανένα πλαστό πτυχίο, ψευδές δικαιολογητικό ή παραπλάνηση της διοίκησης»
Ο Μακάριος Λαζαρίδης στη Βουλή
Θάνος Πλεύρης: Απελαύνεται μετανάστης γιατί με βίντεο καλούσε παράνομους να μεταβούν στο Ναύπλιο
Παρόμοια βίντεο διακινούν «ψευδείς ειδήσεις» και χρησιμοποιούνται από κυκλώματα διακίνησης μεταναστών προκειμένου να πείσουν άτομα να εισέλθουν παράνομα στην Ευρωπαϊκή Ένωση
Θάνος Πλεύρης