Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Το πρωθυπουργικό αεροσκάφος… γκρεμίζει το Twitter με το Disneyland-gate!

Φωτο Twitter / @papakia_mantola
Φωτο Twitter / @papakia_mantola

Μια καταγγελία του Άδωνι Γεωργιάδη, ένας “πόλεμος” ανακοινώσεων μεταξύ Μαξίμου και Νέας Δημοκρατίας και στη μέση… το Twitter! Χαλασμός με το #Disneyland_gate!

Η ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχετικά με το δρομολόγιο του πρωθυπουργικού αεροσκάφους, μετά το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στη Λισαβόνα για τη δεύτερη Σύνοδο των Μεσογειακών/Νότιων Χωρών της ΕΕ, ήταν αρκετή για να πάρει… φωτιά το πολιτικό σκηνικό.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατηγορεί τον πρωθυπουργό για “βόλτες” με τα χρήματα του ελληνικού λαού, η κυβέρνηση απαντά πως ο Αλέξης Τσίπρας μετέβη για λίγο στο Παρίσι για συναντήσεις με επενδυτικό “πρόσημο”, η Νέα Δημοκρατία ζητά από την κυβέρνηση να “φύγει τώρα” και το Μαξίμου απαντά με ερωτήσεις για το πόθεν έσχες της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβας Γκραμπόφσκι.

Με λίγα λόγια ένα “εκρηκτικό” σκηνικό που είναι δεδομένο πως θα έχει πολλά ακόμη επεισόδια…

Όλα αυτά φυσικά, δεν θα μπορούσαν να αφήσουν τους χρήστες του Twitter… ασυγκίνητους. Το hashtag #Disneyland_gate, έχει “καρφωθεί” εδώ και ώρες στην πρώτη θέση των trends και τα σχόλια και οι φωτογραφίες “δίνουν και παίρνουν”! Αξίζει, πάντως, να σημειώσουμε πως τα σχόλια είναι “μοιρασμένα”.

Δείτε μερικές από τις χιλιάδες αναρτήσεις

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε