Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Τσακαλώτος απαντά με ειρωνεία στον Μητσοτάκη

Τσακαλώτος
Φωτογραφία Αρχείου: Eurokinissi

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με ένα αιχμηρό tweet απάντησε σε όσα είπε στην πρόσφατη συνέντευξή του στον Εθνικό Κήρυκα ο αρχηγός της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Επίθεση εφ’ όλης της ύλης εξαπέλυσε χθες, Παρασκευή 01.02.2019, ο Κυριάκος Μητσοτάκης με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Εθνικός Κήρυκας» της Νέας Υόρκης και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος… απαντά.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αμφισβήτησε την πολιτική νομιμοποίηση της κυβέρνησης καθώς -όπως είπε- μετά τις τελευταίες εξελίξεις «η κυβέρνηση έχει πλέον μία οριακή πλειοψηφία στο Κοινοβούλιο, η οποία είναι το αποτέλεσμα συναλλαγών κάτω από το τραπέζι με μεμονωμένους βουλευτές, σε πολλούς από τους οποίους υποσχέθηκαν κυβερνητικές ή άλλες θέσεις».

Στην ίδια συνέντευξη, ο αρχηγός της ΝΔ τόνισε ότι «η Ελλάδα θα γίνει η πρώτη χώρα στην Ευρώπη, όπου οι λαϊκιστές θα υποστούν ξεκάθαρη ήττα».

Σε αυτήν ακριβώς τη φράση “πάτησε” ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, για να απαντήσει ειρωνικά με ένα tweet.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Προφανώς, για τον κ. Μητσοτάκη, όταν στη Γαλλία ο Μακρόν κέρδισε τη Λεπέν και στην Αυστρία ο Van der Bellen (πράσινος) τον Homer (ακροδεξιός στην καλύτερη περίπτωση) αυτό αποτέλεσε μεγάλη επιτυχία των λαϊκιστών της Ευρώπης».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος

Τσακαλώτος

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις