Πολιτική

Τσακαλώτος σε Πορτογάλο ΥΠΟΙΚ: Με δικό μας σχέδιο πήρατε το Euro!

Ούτε στο προπονητικό τιμ του Φερνάντο Σάντος να ήταν ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δεν θα... πανηγύριζε έτσι την κατάκτηση του Euro από την εθνική Πορτογαλίας. Χαρακτηριστική η αντίδρασή του όταν μπήκε στην αίθουσα του Eurogroup, με το κασκόλ της Πορτογαλίας στους ώμους, ο Μάριο Σεντένο.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο υπουργός Οικονομικών της Πορτογαλίας είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος. Και για να… πικάρει ίσως λίγο τον Γάλλο ομόλογό του Μισέλ Σαπέν, έφτασε στο Eurogroup με ένα κασκόλ της Πορτογαλίας στους ώμους.

Μόλις τον είδε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, όπως γράφει η ΒΗΜΑτοδότης, πετάχτηκε από τη θέση του διέσχισε την αίθουσα, τον αγκάλιασε και τον φίλησε, δίνοντάς του ταυτόχρονα και συγχαρητήρια: «Με ελληνικό σχέδιο, αλά Σάντος νικήσατε την Γαλλία και κατακτήσατε το κύπελλο, ένα μεγάλο μπράβο». Και μετά, πήρε τον Πορτογάλο υπουργό αλά… μπρατσέτα και πήγαν να παρηγορήσουν τον ηττημένο του τελικού, Μισέλ Σαπέν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Καρυστιανού σε Άδωνι Γεωργιάδη για το ιατρείο της: «Κάθε έλεγχος καλοδεχούμενος και πρώτα από όλους για τα μέλη της κυβέρνησης»
Στην αντεπίθεση κατά του Άδωνι Γεωργιάδη, που αποκάλυψε ότι μέσω του Medwatch στο ιατρείο της έχει εντοπιστεί μηχάνημα βιοανάδρασης, εξαπέλυσε...
Άδωνις Γεωργιάδης και Μαρία Καρυστιανού 23
Μαρία Γρατσία σε Άδωνι Γεωργιάδη: Στοχευμένη η επίθεση στη Μαρία Καρυστιανού, καλοδεχούμενος ο έλεγχος στο ιατρείο της
Η δικηγόρος και στενή συνεργάτις της Μαρία Καρυστιανού απέφυγε ωστόσο να διευκρινίσει αν στο ιατρείο της προέδρου της «Ελπίδας για τη Δημοκρατία» υπάρχει μηχάνημα βιοανάδρασης
Μαρία Καρυστιανού και Μαρία Γρατσία
Κομισιόν για αγροτικές επιδοτήσεις: «Αποφασιστικά μέτρα από την Ελλάδα» – Τι  λέει μετά το δημοσίευμα του Politico
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διευκρινίζει ότι η επιστολή αποτελεί μέρος της συνήθους διαδικασίας ελέγχου – «Πολύ εποικοδομητική» η συνεργασία με τις ελληνικές αρχές
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Βλάχος και Μαρκόπουλος «σφάχτηκαν» για τους δανειολήπτες: «Είμαστε εκτός πραγματικότητας» – «Ήρθατε να ξεπετάξετε την ερώτηση ενός “παράξενου” βουλευτή»
Αιχμές από τον βουλευτή της ΝΔ για την κυβερνητική πολιτική - «Είμαστε στην ίδια πλευρά της βάρκας», απάντησε ο υφυπουργός Οικονομικών
Δημήτρης Μαρκόπουλος και Γιώργος Βλάχος, Νέα Δημοκρατία 12