Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Τσαμπουκάδες από τον Λεβέντη στη Βουλή – Πλησίασε αγριεμένος τον Σκανδαλίδη – ΒΙΝΤΕΟ

Τσαμπουκάδες από τον Λεβέντη στη Βουλή – Πλησίασε αγριεμένος τον Σκανδαλίδη – ΒΙΝΤΕΟ

Οι μύδροι που εξαπέλυσε στη Βουλή ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης κατά του ΠΑΣΟΚ για τη μη ψήφιση του εκλογικού νόμου δεν έμειναν αναπάντητοι από τον ειδικό αγορευτή, Κώστα Σκανδαλίδη.

Στην τοποθέτησή του ο κ. Σκανδαλίδης δεν θέλησε να αναφερθεί ονομαστικά στον κ. Λεβέντη και διευκρίνισε πως δεν θα ήθελε να σχολιάσει γραφικότητες.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο κ. Λεβέντης ακούγεται να ρωτάει τον κ. Σκανδαλίδη: “με αποκαλέσατε γραφικό κύριε Σκανδαλίδη” για να του απαντήσει εκείνος: “όχι κύριε Λεβέντη, με πολύ συμπάθεια”.

Αυτό δεν έπεισε όμως τον πρόεδρο των Κεντρώων που σηκώθηκε από το έδρανό του και κατευθύνθηκε μπροστά από τον κ. Σκανδαλίδη φωνάζοντάς του και κουνώντας έντονα τα χέρια του.

Παρά τις φωνές του Προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, ο κ. Λεβέντης δεν καθόταν στη θέση του παρά μόνο όταν άρχισε να φωνάζει στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ: “Ντροπή σας”.

Μετά το επεισόδιο ο κ. Σκανδαλίδης δήλωσε πως παίρνει πίσω τη φράση του, ενώ μετά το τέλος της ομιλίας του ο Νίκος Βούτσης ζήτησε τη διαγραφή της επίμαχης φράσης από τα πρακτικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε